up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Look
360

La sportiva Kiipeilykengät Tarantula

La sportiva Kiipeilykengät Tarantula

La sportiva Kiipeilykengät Tarantula

La sportiva Kiipeilykengät Tarantula

La sportiva Kiipeilykengät Tarantula

La sportiva Kiipeilykengät Tarantula

La sportiva Kiipeilykengät Tarantula

plus
La sportiva

La Sportiva Kiipeilykengät Tarantula

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus La sportiva Kiipeilykengät Tarantula

La Sportiva Tarantula on ensimmäinen kiipeilykenkä, joka on suunniteltu jokapäiväiseen sisäkäyttöön. Kiipeilijän paras ystävä Tarantula on tyypillisesti kierteinen tohveli, joka on kevyt ja mukava käyttää. Tämä monipuolinen kenkä on suunniteltu tarjoamaan teknistä toimivuutta ja kestävyyttä arvaamattomassa vuoristoympäristössä sekä kuntosalillasi.

Mokkanahkapäällisen ansiosta, joka on hengittävä kangas ja tarjoaa maksimaalisen kestävyyden ja hengittävyyden. Lisäksi pohjassa oleva Frixion RS mahdollistaa kengän tunkeutumisen maahan luoden hyvän kitkan ja pidon märkiä kiviä vasten, kun juokset tai kiipeät vuoria. La Sportiva Tarantula on ihanteellinen kenkä kantapään koukkuun, kiipeilyretkiin säädettävänä suljinjärjestelmänä, joka tarjoaa turvallisen ja vakaan asennon .

Se on huippuluokan urheilukenkä, joka on suunniteltu erityisesti kaikille seikkailuurheilun ystäville . La Sportiva Tarantula on vastaus, jos etsit vaellus- tai vuorikiipeilykenkiä, jotka tarjoavat suojaa, pitoa ja mukavuutta .

Mukavuuksiin keskittyvä Tarantula on helppokäyttöinen ja helppo pukea päälle ja pois hetkessä. Vuoraamaton nahkapäällinen tarjoaa erinomaisen kosteudenhallinnan ja joustaa tarpeeksi, jotta niitä on ilo pukea päälle päivästä toiseen. Jalan etuosa on pyöristetty ja siinä on suurempi tilavuus kiipeilijälle, joka ei halua ryöstää jalkojaan. Pieni epäsymmetria on kuitenkin tarpeeksi aggressiivinen suoriutumaan jyrkemmillä reiteillä ja hankalammilla liikkeillä. Erittäin säädettävä losure-järjestelmä mukautuu erilaisiin jalkatyyppeihin ja -muotoihin.


Ominaisuudet:

Mukava, vuoraton nahkapäällinen tarjoaa koko päivän mukavuuden
Pitkäkestoinen tahmea FriXion®-kumi tarttuu muoviin ja kiveen yhtä lailla
Erittäin säädettävä suljinjärjestelmä mukautuu erilaisiin jalkatyyppeihin ja -muotoihin
Epäsymmetrinen muoto auttaa aloittelevia kiipeilijöitä ajamaan tasoja nopeammin
LaspoFlex-välipohja on erittäin kevyt, erittäin ohut synteettinen kuitulaminaatti, joka on suunniteltu maksimaaliseen vääntöjäykkyyteen.


Tekniset tiedot:

Paino: 8.4oz (240g)
Päällinen: Nahka / Dual Hook & Loop -suljinjärjestelmä / 2 kantapään vetoliuskaa / 2mm FriXion® RS Toe Rand -kumi
Vuori: Vuoraamaton
Välipohja: 1,8 mm LaspoFlex
Pohja: 5 mm FriXion® RS
Rakentaminen: Luisto kestiTunnetko jo kaikki La sportiva Kiipeilykengät Tarantula:n ominaisuudet? trekkinn:ssa, valikoimme ulkoilutuotteet huolella, jotta ne vastaavat täydellisesti asiakkaidemme tarpeita ja eri urheilulajeja. Jos sen sijaan etsit Miesten kengättuotteita, tsekkaa koko Kiipeilykengät valikoimamme. Kaikki tuotemerkit joita myymme, kuten La sportiva, ovat yhteydessä niiden edustamaan urheilulajiin. Kaikki myymämme tuotemerkit ovat omien ulkoilu asiantuntijoidemme testaamia!

Ominaisuudet La sportiva Kiipeilykengät Tarantula

Väri
Musta

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje
up up