up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Mammut Harness Junior Ophir

Mammut Harness Junior Ophir

plus
Mammut

Mammut Harness Junior Ophir

Produktbeskrivelse Mammut Harness Junior Ophir

The Ophir Kids sele - til morgendagens klatreproffer! Udstyret med fire Slide Bloc spænder, kan du justere Ophir Kids til ethvert barn størrelse inden for få sekunder. Enderne af selebjælken er forsynet med syntetiske forstærkninger for at forhindre spænde i at løsne, hvilket øger sikkerheden. Med en fed look og nyligt forbedrede komponenter, herunder spænder,

indikatorbelægningsring og forbedret dropsoløsning, der minimerer vridning af benløjper, er de nye Ophir Kids nu endnu mere sporty og garanterer ren klatrestøv i gymnastiksalen eller ude på klipperne til de unge klatrere.

Funktioner:

Særlig todelt båndkonstruktion sikrer maksimal komfort

Patenteret slidbeskyttelse takket være syntetisk materiale på slips i sløjfer

2 gear løkker

Designet til børn

Fuld sikkerhed og nem justering takket være 4 Slide Bloc spænder

Funktionelt fald sæde spænde

Specifikationer:

Vægt: 300 g


Mammut Harness Junior Ophir, er med garanti den bedste i udendørs udstyr. Hos trekkinn finder du kun de bedste, med kvalitet. Vælg os som din udendørs butik og nyd komforten , som du kun får med mærker som Mammut giver dig. Vores hold af udendørs experter, er klar til at hjælpe dig, så du altid får det der passer dig bedst. Så du altid får Klatring udstyr, til den bedste pris.

Funktioner Mammut Harness Junior Ophir

Farve
Grå
Rød
Køn
Unisex
Alder
Junior

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Mammut Harness Junior Ophir

Produkter ok emballage så som så

-

Perfekte produkter. Meget nyttig for børn, vær opmærksom på Ocùn (konkurrerende) skostørrelse ... tag dem mindst 2 størrelser større, de klæder sig småt og børn behøver ikke at få dem til at udholde smerten ved en præcis sko ... faktisk en perfekt sele. Emballering skal udføres med større engagement, dog intakte varer

Mammut Harness Junior Ophir

Systemet er fantastisk

-

Systemet er godt. Købt til en 9-årig og passer perfekt. Udvalgt i henhold til størrelsesskemaet. Hurtig levering, til tiden. Tak til butikspersonalet.

Mammut Harness Junior Ophir

Fremragende kvalitet

-

Til en teenager. Syet godt. Jeg tog den indenfor justeringsområdet i bæltet, den var lidt løs på hoften. Fantastisk til træning og konkurrence.

Mammut Harness Junior Ophir

God til børn

-

Produktet er behageligt for mine børn

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up