up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Mammut Valjaat Junior Ophir

Mammut Valjaat Junior Ophir

plus
Mammut

Mammut Valjaat Junior Ophir

Tuotekuvaus Mammut Valjaat Junior Ophir

Ophir Kids -valjaat - huomisen kiipeilyn ammattilaisille! Varustettu neljällä Slide Bloc soljen avulla voit säätää Ophir Kidsin lapsille kooltaan muutamassa sekunnissa. Valjaiden nauhan päät on varustettu synteettisellä vahvikkeella, joka estää soljen lukitsemisen, mikä lisää turvallisuutta. Mukana on rohkea ulkoasu ja parannetut komponentit, mukaan lukien soljet,

indikaattorivyörenkaalla ja parannetulla pudotusistuimella, joka minimoi jalkahaarojen kiertämisen, uusi Ophir Kids on nyt urheilullisempi ja takaa puhtaan kiipeilyhaun kuntosalilla tai nuorten kiipeilijöitä varten.

Ominaisuudet:

Erikoinen kaksiosainen vyörakenne takaa maksimaalisen mukavuuden

Patentoitu hankaussuoja synteettisen materiaalin ansiosta silmukoissa

2 vaihteistussilmukkaa

Suunniteltu lapsille

Täysin turvallinen ja helppo säätö 4 Slide Bloc soljen ansiosta

Toiminnallinen pudotusistuimen solki

Tekniset tiedot:

Paino: 300 g


Mammut Valjaat Junior Ophir on täydellinen valinta täydentääksesi ulkoilu varusteitasi. trekkinn verkkokaupassa voit hyödyntää lukuisia etuja ja jos teet tilauksesi heti trekkinn:ssa, saat tuotteesi kotiinkuljetettuna jo muutamassa päivässä. Lisäksi, ulkoilu verkkokaupastamme voit löytää muita ulkoilu tuotteita, jotka sopivat yhteen Mammut Valjaat Junior Ophir:n kanssa.

Ominaisuudet Mammut Valjaat Junior Ophir

Väri
Punainen
Harmaa
Sukupuoli
Unisex
Ikä
Lapset

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Mammut Valjaat Junior Ophir

Erittäin hyvä tuote

-

Erittäin hyvät mukavat valjaat ja tyttäreni pukee ne erittäin helposti ja hän pitää ne erittäin kauniina. Vain laihalle 10-vuotiaalle tytölle, joka todennäköisesti säilyttää sen vain vuoden.

Mammut Valjaat Junior Ophir

Tuotteet ok pakkaus niin ja niin

-

Täydellisiä tuotteita. Erittäin hyödyllinen lapsille, kiinnitä huomiota Ocùn-kenkäkokoon (kilpaileva) ... ota ne vähintään 2 kokoa suurempia, ne pukeutuvat pieneksi, eikä lasten tarvitse sietää tarkkaan kengän tuskaa ... todellakin täydelliset valjaat. Pakkaaminen on tehtävä suuremmalla sitoutumisella, vaikka tavarat ovat ehjät

Mammut Valjaat Junior Ophir

Järjestelmä on loistava

-

Järjestelmä on hyvä. Ostettu 9-vuotiaalle ja istuu täydellisesti. Valittu kokotaulukon mukaan. Toimitus nopeasti, ajallaan. Kiitos kaupan henkilökunnalle.

Mammut Valjaat Junior Ophir

Erinomainen laatu

-

Teinille. Hyvin ommeltu. Otin sen vyön säätöalueen sisällä, se oli hieman löysä lantiosta. Erinomainen harjoitteluun ja kilpailuun.

Mammut Valjaat Junior Ophir

Hyvä lapselle

-

Tuote on mukava lapsilleni

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up