up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Trespass Telt Caterthun

plus
Trespass

Trespass Telt Caterthun

Produktbeskrivelse Trespass Telt Caterthun

Funktioner:

4 personer telt
Tapede sømme
Dobbelt lag
Syet i bundlag
Åbninger til elektriske kabler

4 personer telt. Hvis du planlægger din næste familiecampingtur og leder efter et hjem væk fra hjemmet, så led ikke længere end Caterthun 4 mands teltet. I stand til at sove 4 personer, vil du have masser af plads til at passe ind i familien såvel som dit sæt uden at føle dig trang og indelukket.
Åbninger til elektriske kabler. Dette 4 mands telt har endda åbninger til elektriske kabler, så dit hjem aldrig er langt væk. Caterthun-teltet kommer i blåt med grønne pletter og er lige det, du har brug for til en weekend på campingpladsen.
Polakker. Dette telt har et dobbelt skinddesign og glasfiberstænger for at skabe en sikker struktur, der hjælper dig med at give dig ekstra ro, selv når du er ude i ørkenen. Den er vandtæt op til 3000 mm og har den ekstra fordel af tapede sømme for at forhindre fugt i at snige sig ind gennem leddene og efterlade dig, familien og dine værdigenstande tørre.


Specifikationer:

Vægt: 8,8 kg
Stænger: 11mm glasfiber
Mål: 180+160 x 240 x 455cm

Stof:
Flysheet: 190T polyester PU
Indvendig: 170T åndbar polyester
Gulv: PE
På udkig efter Trespass Telt Caterthun? Kig ikke mere! trekkinn tilbyder et stort udvalg i Telte modeller. Opdag vores nye Telte tilbud, hos trekkinn. Lavet af Trespass, dette Telte produkt tilbydes i mange størrelser og farve muligheder.

Funktioner Trespass Telt Caterthun

Farve
Blå
Anbefalet Brug
Vandring
Camping

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up