up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Trespass Telt Caterthun

plus
Trespass

Trespass Telt Caterthun

Produktbeskrivelse Trespass Telt Caterthun

Funksjoner:

4 personer telt
Teipede sømmer
Dobbelt lag
Innsydd bakkeark
Åpninger for elektriske kabler

4 personer telt. Hvis du planlegger din neste familiecampingtur og leter etter et hjem borte fra hjemmet, trenger du ikke lete lenger enn til Caterthun 4-mannsteltet. I stand til å sove 4 personer, vil du ha god plass til å passe inn i familien så vel som i settet ditt uten å føle deg trang og tett.
Åpninger for elektriske kabler. Dette 4-manns teltet har til og med åpninger for elektriske kabler, slik at hjemmet ditt aldri er langt unna. Caterthun-teltet kommer i blått med grønne flekker, og er akkurat det du trenger for en helg på campingplassen.
Poler. Dette teltet har en dobbel huddesign og glassfiberstenger for å skape en sikker struktur for å gi deg ekstra sinnsro selv når du er ute i villmarken. Den er vanntett opptil 3000 mm og har den ekstra fordelen med teipede sømmer for å hindre fuktighet i å snike seg inn gjennom leddene, slik at du, familien og verdisakene dine blir tørre.


Spesifikasjoner:

Vekt: 8,8 kg
Stolper: 11mm glassfiber
Mål: 180+160 x 240 x 455cm

Stoff:
Flysheet: 190T polyester PU
Innside: 170T pustende polyester
Gulv: PE
Ønsker du og vite hvilken andre relaterte utendørs produkter Trespass har? Hos trekkinn, kan du kjøpe alle de nødvendige Telt artiklene slik at du kan dra nytte av dine aktiviteter uten komplikasjoner. Trespass Telt Caterthun er til best pris og på lager! Benytt deg av vårt sikre betalingssystemet på nett og høy? kvalitet etter? salgtjeneste.

Spesifikasjoner Trespass Telt Caterthun

Farge
Blå
Anbefalt Bruk
Vandring
Camping

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up