up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Wildcountry Quickdraw Helium 3.0

plus
Wildcountry

Wildcountry Quickdraw Helium 3.0

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Wildcountry Quickdraw Helium 3.0

Det ultimative på sight trad-lodtrækning, vores Heliums er det definitive 5-stjernede valg for klatrere, der ikke indgår kompromiser. Vi har opdateret 'clean lock' næse wiregate for endnu større sikkerhed. Høj styrke og lav vægt takket være vores banebrydende 'I beam' rygkonstruktion. De har vores 10mm Dyneema og kommer i tre længder: 10 cm, 15 cm og 20 cm. Fås som en pakke, seks pakker med 10 cm træk eller i blandede længder.
Funktioner:
Forbedret næse design
Superlight
Rengør ledningen, ingen krogport
2 mm ledningsport
Jeg stråler tilbage
Varm smed
Høj port åben styrke
10 mm Dyneema
Vice locator


Ønsker du flere udendørs varer fra Wildcountry? Hos trekkinn, din online udendørs butik, du har mulighed for at vælge imellem masser af udendørs varer, og andet Wildcountry Quickdraw Helium 3.0. Lige nu har vi Wildcountry Quickdraw Helium 3.0 på lager. Hos os har kunden altid ret og vi gør alt for at tilfredsstille dine behov for udendørs udstyr.

Funktioner Wildcountry Quickdraw Helium 3.0

Farve
Grøn

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Wildcountry Quickdraw Helium 3.0

Jeg elsker det bare :)

-

Det er den bedste trad quickdraw jeg nogensinde har haft. Det er super let i forhold til størrelsen, og havde en ledningslåge uden krog! Det er ikke så stort at tænke på mee men har også rigtig flot farve.

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up