up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top
Kotisivu

Huolto

Pumput

()
load

Kuinka puhaltaa pyörän renkaiksi?

Pyörän ilmapumppu toimii käsikäyttöisellä männällä. Ylösiskun aikana mäntä siirtää ilman yksisuuntaisen putken sisällä pumppuun ulospäin. Alasyötössä mäntä poistaa sitten ilman pyörän ilmapumpusta pyörän renkaaseen. Pyöränrenkaiden ilmapumput ovat erikokoisia. Voit ostaa polkupyöränrenkaiden ilmapumput osoitteesta MSC , Eltin , Xiaomi ja Ventura .

Maantiepyörän ilmapumppu

Useimpia nykyaikaisia maantiepyörän ilmapumppuja on erittäin helppo käyttää. Maantiepyörän ilmapumput koostuvat pumpun korkista, jossa on kaksinkertaiset lisäosat. Suurimmilla maantiepyörillä sijaitsevat Presta venttiilit ovat suurempia ja ohuempia ja korostavat kierteistä kärkeä, joka on oltava valmis täyttymään ja täytettävä vain maantiepyörän ilmapumpulla.

Pyörän pumpun ilmatyökalu

Polkupyörän pumpun ilmatyökalu merkitsee kaikki tapaukset kaksivaiheisella paineasteikolla, joka antaa pyöränrenkaiden tarvitseman matalapaineisen oikeellisuuden ja tasapainottaa samalla pyöränrenkaiden korkeapainevaatimukset. Tämä tuote täyttää suuret renkaat nopeasti ja tarjoaa nopean kyydin. Siinä on kytkin iskupää, joka vaihtaa automaattisesti Schrader ja Presta venttiilien välillä. Ilmatyökalupyörän pumppu koostuu teräsydimestä ja alumiiniputkirungosta.

Maastopyörän ilmapumppu

Jokainen maastopyöräilijä käyttää maastopyörän ilmapumppuna kahta pumppua: lattiapumpun ja käsipumpun. Maastopyöränrenkaat täytetään nopeimmin suuritehoisella pumpulla, joka on mahdollista sekä lattia että käsipumpuissa. Voit ostaa nämä maastopyörän ilmapumput MSC: ltä, Eltiniltä, Xiaomilta, Venturalta.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje