up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Northwave

Northwave

KAIKKI ( Northwave )

Myydyimmät tuotteet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Noin Northwave

Northwave on kuuluisa italialainen merkki, joka on ollut johtavana pyöräilyvaatteiden ja -kenkien edelläkävijänä perustamisestaan lähtien vuonna 1993. Voimakkaan innovaatiotyön, laadun ja tyylin kautta Northwave on osoittautunut valinnaksi kaikille pyöräilijöille ympäri maailmaa. Pyöräilyvaatteista kenkiin ja viralliseen varusteeseen, Northwave jatkuvasti rikkoo rajoja tarjotakseen urheilijoille huippuluokan varusteita, jotka parantavat suorituskykyä ja mukavuutta.
Northwavelin matka perustamisestaan vuonna 1993 ja maailmanlaajuisen tunnettuuden saavuttamisesta on osoitus sen sitoutumisesta laatuun. Laajan valikoiman pyöräilyvaatteita, kenkiä ja varusteita miehille, naisille ja lapsille, Northwave jatkaa urheilijoiden inspiroimista saavuttamaan uusia korkeuksia pyöräilyssä. Vaatemallisto varmistaa, että pyöräilijät pysyvät viileinä ja kuivina intensiivisten lenkkien aikana, samalla esittelemällä tyylikkäitä muotoiluja, jotka heijastavat merkin italialaista perinnettä. Juurtuneena italialaiseen perintöön ja innovaatioon ohjattuna Northwave pysyy luotettuna seuralaisena pyöräilijöille, jotka etsivät sekä tyyliä että toiminnallisuutta.

Kokeile parasta pyöräilyaikaa Northwaveen

Northwavelin pyöräilyvaatemallisto edustaa täydellistä toiminnallisuuden ja muodin yhdistelmää. Teräväkulmaisista materiaaleista ja ergonomisesta ompelusta valmistettujen paidojen, shortsien ja takkien lisäksi tarjoavat erinomaisen kosteudenhallinnan ja ilmanvaihdon. Northwave tarjoaa miehille monipuolisen valikoiman pyöräilyvaatteita, jotka palvelevat erilaisia ajotyylejä. Olipa kyse sitten maantiepyöräilystä, maastopyöräilystä tai rentoutuneista ajoista, Northwavelin miesten vaatteiden valikoimasta löytyy laaja valikoima paidoja, shortsit, takit ja asusteita, jotka priorisoivat suorituskykyä ilman tyylin uhraamista.
Ymmärtäen naispyöräilijöiden erityiset vaatimukset, se tarjoaa omistetun Northwavelin naisten pyöräilyvaatteiden linjan. Nämä vaatteet yhdistävät teknisiä ominaisuuksia, kuten kosteudenhallinta ja joustavuus, naisille suunniteltuihin tyylikkäisiin muotoiluihin, mikä varmistaa miellyttävän ja suorituskykyisen pyöräilykokemuksen. Northwave uskoo kasvattavan rakkautta pyöräilyyn jo nuoresta iästä. Heidän lastenvaatteiden linja esittelee seuraavan sukupolven korkealaatuisiin pyöräilyvarusteisiin. Mukavuuden, turvallisuuden ja eloisten muotoilujen tasapainottamisen avulla Northwavelin lastenvaatteiden kokoelma innostaa lapsia lähtemään pyöräilyseikkailuihin innolla.
Tunnetuksi pyöräilykenkämallistostaan Northwave yhdistää teknologian ja mukavuuden jokaiseen pariin. Olipa kyse sitten maantiepyöräilystä, maastopyöräilystä tai sisäharjoittelusta, heidän kenkävalikoimansa tarjoaa huippuluokan voimansiirron, tukevan ja säädettävyyden. Olemalla keskittynyt pedaalin tehokkuuden parantamiseen, Northwavelin pyöräilykenkät auttavat ratsastajia voittamaan minkä tahansa maasto. Lisäksi vaatteiden ja kenkien lisäksi merkki tarjoaa laajan valikoiman Northwavelin virallisia varusteita, jotka täydentävät pyöräilykokemusta. Käsineistä ja sukista kyynär- ja polvisuojuksiin jokainen varuste on huolellisesti suunniteltu lisäämään mukavuutta ja suorituskykyä ajojen aikana.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje