up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Uvex

Tiekypärät

Tiekypärät

MTB kypärät

MTB kypärät

Lasit

Lasit

Osastot

Kypärät

Lasit

KAIKKI( Uvex )

Uvex

Uvex on tunnettu merkki, joka on tuottanut laadukkaita suojavarusteita ja silmälaseja yli 90 vuoden ajan. Uvexin sitoutuneen innovaatioon, edistyneeseen teknologiaan ja määrittelemättömien turvallisuusstandardien ansiosta se on vakiinnuttanut asemansa luotettuna nimenä alalla. Uvex tarjoaa kattavan tuotevalikoiman, joka on suunniteltu vastaamaan asiakkaiden erilaisiin tarpeisiin. Uvex on rakentanut menestyksekkään maineen painottamalla turvallisuutta, suorituskykyä ja innovaatiota. Olipa kyseessä sitten pyöräily ja ulkoilu, Uvex tarjoaa urheilijoille, ammattilaisille ja innokkaille luotettavia ja laadukkaita tuotteita, jotka takaavat heidän turvallisuutensa ja parantavat heidän suorituskykyään. Löydä erinomaisia laatuja olevia Uvex-tuotteita Bikeinn-verkkokaupasta.

Uvex innovoi turvallisuutta ja suorituskykyä yli 90 vuoden ajan

Kun kyseessä on pyöräily, Uvex on tullut synonyymiksi huippuluokan laitteille. Uvex pyöräily-tuotteet, mukaan lukien kypärät, aurinkolasit ja silmälasit, on huolellisesti valmistettu suorituskyvyn parantamiseksi ja suurimman suojan tarjoamiseksi. Uvex pyöräilykypärät yhdistävät ajankohtaiset muotoilut edistyneisiin iskunkestäviin, ilmanvaihtolaitteisiin ja mukavaan istuvuuteen, jotta takaamme kaikkien tasojen urheilijoille maksimaalisen turvallisuuden ja mukavuuden. Uvex-kypärä-valikoima sisältää laajan valikoiman vaihtoehtoja, jotka vastaavat erilaisiin urheilu- ja toimintaan. Olipa kyseessä sitten pyöräily, laskettelu, laskettelu tai vuorikiipeily, Uvex-kypärät tarjoavat erinomaisen iskunkestävyyden, erinomaisen ilmanvaihdon ja kevyen rakenteen, jotta urheilijat voivat luottaa rajojensa ylittämiseen. Uvex tiet kypärät on suunniteltu erityisesti maanteiden pyöräilyinnokkaille. Näissä kypärissä on aerodynaamiset muodot, edistyneet ilmanvaihtolaitteet ja istuvuudet, jotka tarjoavat erinomaista suorituskykyä tiellä. Maastopyöräilyn ystäville Uvex tarjoaa laajan valikoiman MTB-kypäriä, jotka sopivat erinomaisesti vaativiin ja haastaviin maisemiin. Uvex MTB-kypärät tarjoavat parannettua päänsuojausta, vankkaa rakennetta ja innovatiivisia toimintoja, kuten integroidut visiirit ja säädettävät pidikkeet. Erinomaisen suojan ja kestävyytensä ansiosta Uvex MTB-kypärät takaavat, että ajajat voivat kohdata haastavat polut luottavaisin mielin.
Uvex-aurinkolasit yhdistävät tyylin, toiminnallisuuden ja edistyneen optisen tekniikan. Suunniteltu erilaisiin ulkoilutoimintoihin, Uvex-aurinkolasit tarjoavat erinomaisen UVA-suojan, antistaattisen pinnoitteen ja iskunkestävyyden. Uvex-lasit tarjoavat kattavan silmäsuojan erilaisiin aktiviteetteihin, mukaan lukien laskettelu, laskettelu ja moottoripyöräily. Edistyneiden linssiteknologioiden, antistaattisen pinnoitteen ja mukavan istuvuuden ansiosta Uvex-lasit tarjoavat kristallinkirkkaan näkyvyyden ja suojaavat silmiä tuulelta, pölyltä ja roskilta. Uvex-lasit on suunniteltu tarjoamaan maksimaalista suorituskykyä ja turvallisuutta, jotta urheilijat voivat keskittyä tehtäviinsä häiriöttömästi.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje