up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

GPR Exhaust Systems Powercone Evo Full Line-järjestelmä Kissa Hyväksytty Trident 660 21-22 Euro 5

plus
GPR Exhaust Systems

GPR Exhaust Systems Powercone Evo Full Line-järjestelmä Kissa Hyväksytty Trident 660 21-22 Euro 5

Tuotekuvaus GPR Exhaust Systems Powercone Evo Full Line-järjestelmä Kissa Hyväksytty Trident 660 21-22 Euro 5

Yhteensopivat mallit:

Triumph Trident 660 21 22.

GPR-pakoputkisto Triumph Trident 660 2021/2022 e5 Hyväksytty koko linjan pakokaasukatalysaattori Powercone Evo.

Asennusta varten moottoripyörän rakenteellisia muutoksia ei tarvita, jos tuotetta käytetään hyväksytyssä versiossa.

On suositeltavaa lukea pakkauksen ohjeet.

Pakoputkessa on irrotettava dbkiller (melunrajoitin) kilpa-ajoa varten, dbkillerin poistaminen ei ole AINOASTA laitonta, mutta asiakas ottaa vastuun käyttää moottoripyörää vain sellaisissa virtapiireissä, ilman laukkuja, ilman salamavaloa ja rekisterikilven pidikettä tai muuta osat, jotka olisivat ristiriidassa kaasun eri kulman kanssa kilpailumuunnokseksi muuttamisen jälkeen.

Tämän tilanteen väärinkäyttö tien päällä menettää tuotetakuun ja kaikki hyvityspyynnöt hylätään.

Takuu on kaksi vuotta ostopäivästä, ja sillä on oikeus korvaukseen GPR-tehtaalle tai lähimmälle viralliselle jälleenmyyjälle asiakkaan kustannuksella.

GPR ei voi toimittaa uutta äänenvaimenninta korjattavan sijasta. Asiakkaan on hyväksyttävä alkuperäisen pakoputken asentaminen uudelleen tai odotettava korjauksen normaaliaikaa.

Ominaisuudet:

Powercone Evo, suoraan kisoista! Erittäin urheilullinen ulkonäkö, valmistettu harjatusta ruostumattomasta teräksestä 304, kartiossa näkyvät TIG-hitsit, kartiomainen muoto halkaisijaltaan 70 mm - 110 mm.

Jakotukki ja katalysaattori:

Sarja sisältää erityisen jakotukin, johon katalysaattori on asennettu, se voidaan asentaa ilman leikkausta tai muutoksia, laipat, holkit, kannattimet ja ruuvit sisältyvät tarvittaessa.

Alkuperäinen GPR-tuote, joka on kehitetty pitkäaikaisen moottoripyöräilyn MM-kokemuksen ansiosta, ehdottaa innovatiivista muotoilua, suorituskyvyn kasvua, merkittävää painon säästöä ja moottoripyörän äänen parantamista.

Irrotettavat dbkillerit ja katalyytit:

Kohinanvaimennin (DBKILLERS) ja katalysaattori on mahdollista poistaa vain RACING-käyttöä varten piireissä, avoimen version käyttö tiellä ei ole yleisen tieverkon liikkumista säätelevien sääntöjen mukainen.

Voit käyttää sarjaa vuotuiseen viralliseen tarkastukseen.

Koko sarja keräilijää ja erityisiä kiinnittimiä sisältyvät sarjaan, sitä ei tarvitse leikata asennusta varten, mutta vaikka GPR-tuotteet ovat plug and play -tuotteita, on suositeltavaa asentaa tuotteet ammattikorjaamoon, valituksia ei hyväksytä, jos DIY-asennuksista.

Jos ostat verkkokaupasta, on suositeltavaa ostaa tuote myyjältäsi KANSALLISESSA varmistaaksesi, että tuotteelle toimitetaan oikeat hyväksynnät, joiden on myös oltava paikallisen lainsäädännön mukaisia.

Varmista ennen ostamista, että myyjä on luotettava ja tarjoaa tuotteita tieverkkoosi.

Annetaan erityinen hyväksyntätodistus sekä asennusohjeet, joista jokaisessa äänenvaimentimessa on homologointikoodi.

Jos asennuksen aikana ilmenee ongelmia, toiminta on pakollinen lopettaa ja keskeyttää.

Matalan asennon tyyppi.
Many bikes are equipped with an exhaust valve controlled by a servo motor. When making performance changes involving the replacement of the exhaust or the installation of an additional control unit, it is necessary the elimination of the exhaust valve.

Älä odota enää pidempään ja osta GPR Exhaust Systems Powercone Evo Full Line-järjestelmä Kissa Hyväksytty Trident 660 21-22 Euro 5. Jos sinulla on kysyttävää GPR Exhaust Systems Powercone Evo Full Line-järjestelmä Kissa Hyväksytty Trident 660 21-22 Euro 5:n ominaisuuksista, voit ottaa yhteyttä motardinn yhteydenottosivumme kautta. motardinn tarjoaa erityisen kokoelman Komponentittuotteita moottoripyöräily:a ja muita vapaa-ajan aktiviteetteja varten. Komponentit varmistaa, että nautit urheilusta ja päivittäisestä liikunnasta mukavilla ja ainutlaatuisilla Pakoputket varusteilla.

Ominaisuudet GPR Exhaust Systems Powercone Evo Full Line-järjestelmä Kissa Hyväksytty Trident 660 21-22 Euro 5

Väri
Hopeinen
Moto Yhteensopivuus
Triumph

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

GPR Exhaust Systems Powercone Evo Full Line-järjestelmä Kissa Hyväksytty Trident 660 21-22 Euro 5

Trident 660:n pakoputki

-

Kaunis pakoputki pelottavalla äänellä. Erittäin yksinkertainen asennus jopa vähemmän kokeneemmalle. Moitteeton palvelu, toimitus vain kahdessa päivässä! Loistava ostos

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

 • 30 return

  30 PÄIVÄN HELPPO &
  NOPEA PALAUTUS

 • Pay

  100% VARMAA &
  KAUPANKÄYNTIÄ

 • like or return

  TYYTYVÄISYYS
  100 % TAKUULLA

 • pice

  ALHAISIMMAT HINNAT
  TAATUSTI

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje
up up