Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

banner campana

TIETOA MOTARDINN

Haluatko tuntea nopeuden asfaltilla tai lian pyörien alla? Motardinn löydät kaiken tarvitsemasi materiaalin varustaaksesi itsesi ja pysyäksesi turvassa, kun nautit kaasun antamisesta.

banner detalle

Missä Motardinn sijaitsee?

Motardinn on osa Tradeinn -konsernia, joka sijaitsee Celràssa (Girona, Espanja) osoitteessa Calle Pirineus, 9. Motardinn on urheiluvälineiden myyntiin erikoistunut verkkokauppa. Espanjassa sijaitsevista Motardinn toimitetaan kaikenlaisia urheilutuotteita ympäri maailmaa.

Mistä Motardinn voi ostaa?

Kaikkialta maailmasta! Motardinn kautta voit ostaa kaikenlaisia urheiluvälineitä, ja lähetämme ne suoraan kotiisi tai keräyspisteeseen missä tahansa maassa. Osa maista, joihin toimitamme, ovat Argentiina, Brasilia, Meksiko, Chile, Ecuador, Peru, Kolumbia, Etelä -Afrikka, Yhdysvallat, Kanada, Australia, Intia, Uusi -Seelanti, Malesia, Filippiinit, Espanja, Yhdistynyt kuningaskunta, Ranska, Italia, Sveitsi, Hollanti, Puola, Portugali, Tanska, Ruotsi, Suomi, Norja ja Venäjä.
Jos maasi ei näy näytön vasemmassa yläkulmassa olevien maiden luettelossa, se tarkoittaa, että emme toimita kyseiseen maahan. Huomaa, että joidenkin myymiemme tuotemerkkien tuotteita ei ole sallittua toimittaa tietyissä maissa tuotemerkin jakelupolitiikan vuoksi.

Millaista materiaalia Motardinn myydään?

Motardinn on moottoripyörien verkkokauppa, josta löydät moottoripyöräkypärät, moottoripyörävaatteet ja -tarvikkeet . Tarjoamme laajan valikoiman moottoripyörätuotteita merkeiltä, kuten Dainese, Sidi, REVIT, Alpinestars, Daytona, Held, Bell, Shoei, Arai, Schuberth, Shark, AGV ja paljon muuta. Enduro-, motocross-, trial- ja off-road-malleihin on olemassa erilaisia kypäriä ja saappaita. Motardinn löydät kaikki suojat moottoripyörällä ajamiseen mahdollisimman turvallisesti: selkäpalkit , polvisuojat, ruokalaput, liukusäätimet ja vyöt.

banner detalle

Onko luotettavaa ostaa Motardinn?

Motardinn on yksi Tradeinn -konsernin 17 urheiluun erikoistuneesta myymälästä. Yli 1 000 000 laillista tuotetta ja yli 1 500 luotettavaa tuotemerkkiä voidaan toimittaa yli 190 maahan ympäri maailmaa.
Luotamme yli 20 miljoonan asiakkaan mielipiteisiin, jotka ovat ostaneet täysin turvallisella tavalla Motardinn ja nauttineet siten erinomaisesta ostamisesta luotettavasta verkkokaupastasi.

Onko turvallista ostaa Motardinn?

Ostaminen Motardinn on täysin turvallista. Tradeinn kiinnittää erityistä huomiota verkkotapahtumien ja -maksujen turvallisuuteen . Tästä syystä kaikki verkkosivustollamme tekemäsi ostokset ovat 100% turvallisia.
Motardinn on tehnyt yhteistyötä Adyenin ja Secure Paymentsin kanssa maksujen maksimaalisen turvallisuuden takaamiseksi sekä petosten ja maksukyvyttömyyden estämiseksi. Maksatpa sitten luottokortilla tai pankkisiirrolla, voit luottaa siihen, että tilaus tehdään turvallisessa ympäristössä. Jos turvallisuusosasto epäilee poikkeavuutta tai petosta, Motardinn varaa oikeuden peruuttaa tapahtuman tarjotakseen sinulle turvallisuuden kaikkina aikoina. Pankkitietosi on suojattu ja salattu edistyneimmällä tekniikalla. Ne lähetetään palvelimelle täysin salatulla tavalla SSL (Secure Socket Layer) -protokollan kautta, ja ne käsitellään pankkimme täysin turvallisessa ympäristössä. Tradeinn ei tallenna näitä tietoja milloinkaan taatakseen, että maksut ovat 100% turvallisia.
Lisäksi Motardinn on hankkinut Confianza Online -merkin, joka takaa käytön ja navigoinnin verkossa rauhallisella ja täysin turvallisella tavalla Internetissä.

Mitä mieltä asiakkaat ovat Motardinn?

Asiakkaamme ovat etusijalla, ymmärrämme heidän tarpeensa ja kuuntelemme aktiivisesti heidän epäilyksiään tarjotakseen heille ratkaisun.
Olemme sitoutuneet asiakkaisiimme ja heidän kommenttiensa ja mielipiteidensä ansiosta parannamme jatkuvasti prosessejamme ja mukautamme palveluitamme heidän tarpeisiinsa. Ymmärrämme, että ostostyytyväisyys ja palvelu ovat tärkeitä, asiakkaillamme on täysi vapaus tuoda arvostelujensa kautta esiin positiivisia kohtia ja parannettavia kohtia, he voivat arvioida tuotteitamme suoraan verkkosivustollamme ja palveluamme sellaisilla alustoilla kuin google reviews ja verified opinions. Jos haluat tietää, mitä he ajattelevat, napsauta tätä

banner detalle

Mitä hyötyä Motardinn ostamisesta on?

Ostaminen Motardinn on 100% luotettavaa. Löydät parhaat tarjoukset ja parhaat hinnat yli 1 500 000 tuotteella, joista voit valita täysin turvallisesti.
Löydät kaikki uutisemme ja lanseerauksemme tilaamalla uutiskirjeemme. Älä huoli, emme tunkeudu postilaatikkoosi.
Ostoksesi palkitaan, saat jokaisesta tekemästäsi ostoksesta CoINNs, virtuaalivaluutan lunastamaan tulevia ostoksia.
Kerro mielipiteesi ja voita , se on oikein! Et vain voittaa ostaaksesi, voit voittaa mielipiteesi, jakaa mielipiteesi ja voittaa CoINNs , lunastaa ne alennuksena seuraavista ostoksistasi
Jos olet huolissasi tuotteiden palauttamisesta, meillä on palautusjärjestelmä, jonka avulla voit palauttaa tuotteesi turvallisesti ja paljon taloudellisemmin.
Tuotteissamme on täydelliset kuvaukset ja 360 asteen valokuvat, joiden avulla voit nähdä tuotteen ikään kuin se olisi edessäsi.
Jos sinulla on ongelmia tilauksessasi tai huolesi, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, joka on valmis vastaamaan sinulle omalla kielelläsi. Henkilökohtainen asiakaspalvelu, joka auttaa sinua välittömästi. Tiimimme on tavoitettavissa 24 tuntia vuorokaudessa chatin, sähköpostin tai puhelimen välityksellä.

Kuinka lunastan CoINNs: ini?

Ostoksesi ja mielipiteesi saavat palkinnon, kanta -asiakasohjelmamme avulla voit kerätä CoINNs vaihtaaksesi ne alennuksiin tuotteistamme missä tahansa myymälässämme. Muista, että voit kerätä CoINNs kirjautumalla tilillesi ennen ostamista.
Lisätietoja CoINNs saat napsauttamalla tätä

Voiko CoINNs käyttää yhdessä alennuskuponkien kanssa?

Kun teet ostoksen verkossa Motardinn, voit käyttää vain CoINNs tai yhden alennuskupongin tilausta kohden. CoINNs ja alennuskuponkeja ei voi käyttää samaan ostokseen. Niitä sovelletaan erikseen eivätkä ne ole kumulatiivisia. Jos sinulla on esimerkiksi 100 CoINNs ja alennuskuponki, et voi käyttää molempia samassa ostoksessa ja kerätä niiden arvoa.
Muista, että alennuskoodit koskevat tiettyjä tuotteita. CoINNs koskevat kuitenkin kaikkia ostoksia. Lisäksi, jos päätät olla käyttämättä CoINNs uutta tilausta tehdessäsi, ne pysyvät saatavana seuraavaa ostosta varten.

banner detalle

Kuinka luoda tili tai kirjautua sisään?

Luo tili siirtymällä näytön oikeaan yläkulmaan napsauttamalla OMA TILI -osiosta. Täytä yksinkertainen ja nopea lomake, johon sinun on sisällytettävä pyydetyt tiedot, kuten nimi, sähköpostiosoite ja salasana. Napsauta LUO TILI -painiketta ja tilisi on käyttövalmis. Kirjaudu sisään kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi, joita käytit tilin luomiseen, ja napsauta Kirjaudu sisään -painiketta.
Jos et muista salasanaasi, napsauta Unohditko salasana -painiketta, kirjoita sähköpostiosoitteesi ja saat sähköpostiviestin ja linkin salasanan vaihtamiseen.

Miten voin tallentaa tuotteen ostettavaksi myöhemmin?

Jos olet nähnyt haluamasi tuotteen, voit tallentaa sen toivelistalle ja ostaa sen myöhemmin ilman, että sinun on etsittävä tuotetta uudelleen. Napsauta vain sydäntä, Lisää toivelistaan , joka löytyy kaikista tuotetiedostoista. Artikkeli tallennetaan automaattisesti MY ACCOUNT -luetteloon suosikkituoteluetteloosi. Voit tutustua toivelistaan milloin haluat ja nähdä kaikki tallentamasi urheiluvälineet.

banner detalle

Kuinka saada promo -koodi Motardinn?

Tuotteillamme on kilpailukykyiset hinnat markkinoilla, mutta joihinkin tuotteisiin tai tuotemerkkeihin voidaan soveltaa lisäalennusta.

Muista, että tämäntyyppiset kampanjat eivät koske kaikkia tuotteita tai tuotemerkkejä, mutta voit tallentaa koodin käytettäväksi seuraavissa ostoksissasi.

Saadaksesi tarjouksemme sinun on tilattava uutiskirjeemme, saat kaikki tiedot tuotetarjouksista tai alennuksista sekä Black Friday ja parhaista joulutarjouksista.

Voiko kahta alennuskoodia käyttää samanaikaisesti?

Alennuskoodeja käytetään erikseen, et voi käyttää kahta alennuskoodia samaan ostokseen. CoINNs ja alennuskoodeja ei voi käyttää samaan ostokseen. Muista, että alennuskoodit koskevat tiettyjä tuotteita, mutta CoINNs koskevat kaikkia ostoksia.

banner detalle

Miksi Motardinn on niin halpaa?

Valtuutettuna jakelijana voimme tarjota sinulle kilpailukykyiset hinnat kaikista tuotteista taaten alimman hinnan . Meillä on markkinoiden parhaat tarjoukset ja myynnit, joten saat mitä tahansa ostat, saat aina parhaan vastineen rahalle. Löydä parhaat tarjoukset ja tarjoukset urheiluvälineistä ja hyödynnä mustaa perjantaitamme saadaksesi halvin hinta verkko -ostoksestasi.

Voinko rahoittaa ostokseni Motardinn?

Ostoksen rahoittamiseksi voit pyytää Klarna -palvelua, jonka avulla voit tehdä ostoksen tällä hetkellä ja maksaa palkkiot ilman korkoa. Se on täysin turvallinen ja luotettava menetelmä. Jos haluat tietää, onko Klarna saatavilla maassasi, napsauta tätä

banner detalle

Mikä kuljetusyhtiö toimittaa tilaukseni?

Tiedämme, että asiakkaamme haluavat tuotteitaan mahdollisimman nopeasti, ja siksi tarjoamme tilauksellesi useita kuljetusvaihtoehtoja.
Ennen ostoprosessin suorittamista ja tietojesi rekisteröimistä järjestelmämme tarjoaa sinulle erilaisia kuljetusvaihtoehtoja, jotka ovat saatavilla tuotteen toimittamiseksi määränpäähän.
Meillä on tehokas operaattoriverkosto, joka voi palvella sinua ja toimittaa paketin yli 190 maassa ympäri maailmaa 100% turvallisella ja luotettavalla tavalla ja mukavasti kotona. Voit ottaa heihin yhteyttä haluamallasi hetkellä, tarjoamme käytettävyytesi operaattorisi yhteystiedot Klikkaa tästä


Toimitatko ilmaiseksi?

Tällä hetkellä kuljetuskustannukset maksaa asiakas. Toimitushinta riippuu tilavuudesta, tavaroiden painosta ja toimitusmaasta. Toimituskulut lisätään kaikkien tuotteiden hintaan. Yhteistyössä tärkeimpien kuljetusyritysten, kuten DHL: n, SEUR: n, UPS: n, MRW: n ja paikallisten postipalvelujen kanssa, Motardinn tarjoaa sinulle useita kuljetusvaihtoehtoja, joiden toimitushinnat ovat markkinoiden kilpailukykyisimmät. Lisää ostoskoriin tuote, jonka haluat ostaa, ja valitse sinulle parhaiten sopiva kuljetustapa.

banner detalle

Mitkä ovat Motardinn sosiaaliset verkostot?

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa, niin pysyt ajan tasalla uutisistamme ja uusista tuotteistamme.

Facebook
Twitter

banner detalle

Kuinka ottaa yhteyttä Motardinn asiakaspalveluun?

Ajattelemalla asiakkaitamme olemme luoneet osion usein kysytyistä kysymyksistä, jotka pystyvät ratkaisemaan kaikki epäilyksesi tai huolesi .

Jos edes FAQ -osastossamme vieraillessasi et ole pystynyt ratkaisemaan huolenaiheitasi, asiakaspalvelutiimimme on valmis vastaamaan kysymyksiisi milloin tahansa. Asiakaspalvelu on käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa ja on valmis auttamaan sinua omalla kielelläsi.

Ota yhteyttä tiimiimme WhatsAppin , online -chatin tai sähköpostin kautta suoraan osoitteeseen support@tradeinn.com