Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Nitro

Information för Nitro
Nitro

Nitro är välkänt som ett av de bästa snowboardmärkena runt om i världen. Företaget grundades av ikoniska snowboardåkare Tommy Delago och Sepp Ardelt år 1990 i Seattle, Washington. Med över 25 års erfarenhet och skicklighet har de skapat klassisk snowboardutrustning moderniserad med den senaste teknologin. Nitro tillverkar några av de mest imponerande snowboardsen som tillgodoser efterfrågan från alla typer av åkare. De erbjuder ett brett utbud av camber-paneler i olika storlekar och former som ger hög hastighet samtidigt som de är hållbara och flexibla, så att du kan nå din optimala prestation.
Märkets uppgift är att förse snowboardåkare med de verktyg de behöver för att utforska bergen, uttrycka sin individualitet och njuta av sportens glädje. Nitros hängivenhet till hantverk och den senaste teknologin är tydlig i varje snowboard de tillverkar. De erbjuder ett brett utbud av boards för alla färdighetsnivåer, från nybörjare till erfarna experter, vilket garanterar att alla kan uppleva glädjen i snowboarding.
Nitros snowboards är kända för sin stabilitet, responsivitet och mångsidighet, vilket gör dem perfekta för att åka i puder, övervinna tuff terräng eller åka i terrängparken.

Nitros kollektion av snowboards och kläder

Nitros ryggsäckar är utrustade med funktioner för att effektivt hålla och transportera din utrustning, såsom pålitliga system för att bära snowboard och skidor, kompatibilitet med vätskeblåsor och tillräckligt med förvaringsutrymme. Nitro tillverkar ett urval av högkvalitativa ryggsäckar för snowboardåkare och skidåkare.
Nitros snowboardboots är välkända för sin prestanda och komfort. De finns i olika stilar och designer som passar olika åkstilar, oavsett om du är en freestyle-entusiast eller en utforskare av backcountry.
Nitros boards är firade för sin innovativa teknologi och överlägsna hantverk. De erbjuder ett komplett utbud av boards för åkare på alla färdighetsnivåer och i olika stilar, inklusive freestyle, all-mountain och puder-specifika boards.
Nitros skidfodral finns i olika storlekar och stilar för att säkerställa att ditt board förblir säkert under resor och förvaring. För att skydda och transportera ditt värdefulla snowboard erbjuder Nitro en kollektion av skidfodral.
Nitros skidkläder inkluderar skidjackor, byxor och annan kläder lämpad för kallt väder under skidäventyr. Även om Nitro främst fokuserar på snowboardutrustning, erbjuder de också ett brett utbud av skidkläder för att förbättra din upplevelse.
Nitros herrskidkläder inkluderar skidjackor, sweatshirts, byxor och annan ytterkläder utvecklad för att hålla dig varm och torr i backen. Nitro erbjuder ett urval av herrskidkläder som är både mode och prestanda.
Nitros damskidkläder är anpassade efter de specifika behoven hos kvinnliga skidåkare och erbjuder en kombination av stil och funktionalitet.