Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Smartwool

Om Smartwool
Smartwool er et mærke, der er synonymt med varme, komfort og innovation i verden af ​​udendørs beklædning. Grundlagt i 1994 i Steamboat Springs, Colorado, har Smartwool redefineret, hvordan vi tænker på tøj til udendørs eventyr. Med dyb kommitment for bæredygtighed og kvalitet, har Smartwool blevet et kvalitetsvalg for dem, der søger den perfekte blanding af ydeevne og komfort. Hos Snowinn tilbyder Smartwool den bedste samling af sne beklædning og tilbehør til at holde dig varm. Uanset om du er modig som fryser temperaturer på et bjerg eller blot står over for et køligt morgenkørsel, sørger Smartwool´s varme tøj for, at du bliver pænt og tør.
Smartwool har opnået sin plads som leder i udendørs beklædning gennem sin dedikation til at skabe varm, behagelig og bæredygtigt tøj. Fra varmt tøj til hovedbeklædning, bennies, handsker, vanter og sokker, er hvert Smartwool produkt et vidnesbyrd om deres kommitment for at forbedre din udendørs oplevelse. Når du vælger Smartwool, vælger du ikke bare et mærke; du vælger en tradition for kvalitet og ydeevne, der holder dig varm og behagelig i alle dine udendørs eventyr.

Smartwool er et navn af komfort og varme

The Smartwool varme tøj sortiment er designet til at holde dig komfortabel i de hårdeste forhold. Fremstillet af højkvalitets merinould tilbyder disse beklædningsgenstande enestående varme, fugt-afvisende egenskaber og åndbarhed. Smartwools hovedbeklædningssamling er et vidnesbyrd om deres kommitment for funktionalitet og stil. Fra bøllehatte til hatte er deres hovedbeklædning lavet af blød og isolerende merinould, der holder dit hoved og ører varme selv i de mest ekstreme forhold. Smartwool hovedbeklædning er den perfekte blanding af mode og funktion, sikrer du ser godt ud samtidig med at du holder dig varm. Smartwool bennies, en favorit blandt udendørs entusiaster, tilbyder all-round varme og stil. Disse alsidige accessories kan bæres på flere måder, tilpasning til dine behov, når vejret ændrer sig. Smartwool bennies er det perfekte supplement til din koldtvejrsgarderobe, der tilbyder både mode og funktion. Smartwool handsker er udviklet til maksimal fleksibilitet og varme. Designet med udendørs aktiviteter i tankerne, tilbyder de fremragende greb og isolering, der holder dine hænder komfortable i fryse temperaturer.
For dem, der søger ultimativ varme og beskyttelse, er Smartwool vanter svaret. Fremstillet af luksuriøs merinould tilbyder de uovertruffen isolering og fugtstyring. Med Smartwool vanter vil dine hænder holdes hyggelige selv i de koldeste miljøer. Smartwools signaturprodukt, deres sokker, er legendariske for deres komfort og ydeevne. Fremstillet af højkvalitets merinould tilbyder disse Smartwool sokker fugt-afvisende egenskaber, modstand mod lugt og temperaturregulering.