Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Smartwool

Information för Smartwool
Smartwool är ett varumärke som står för värme, komfort och innovation inom outdoor-kläder. Etablerat 1994 i Steamboat Springs, Colorado, har Smartwool omdefinierat hur vi tänker om kläder för utomhusäventyr. Med en djup förpliktelse till hållbarhet och kvalitet har Smartwool blivit ett förtroendevalt val för dem som söker den perfekta blandningen av prestanda och mysfaktor. Hos Snowinn erbjuder Smartwool den bästa samlingen av snökläder och tillbehör för att hålla dig varm. Oavsett om du tar dig an frusna temperaturer på en bergstopp eller bara står inför en kylig morgonkommun, så ser Smartwool till att du håller dig gosig och torr.
Smartwool har tjänat sin plats som ledare inom outdoor-kläder genom sin dedikation till att designa varma, bekväma och hållbara plagg. Från varma kläder till huvudbonader, bennies, handskar, vantar och strumpor, är varje Smartwool-produkt ett vittnesbörd om deras försäkran att förhöja din utomhusupplevelse. När du väljer Smartwool, väljer du inte bara ett varumärke, utan en tradition av kvalitet och prestanda som håller dig varm och bekväm under dina utomhusäventyr.

Smartwool är ett namn för mysfaktor och värme

Smartwool warm clothing-kollektionen är designad för att hålla dig bekväm i de strängaste förhållandena. Tillverkade av högkvalitativ merinoull, erbjuder dessa plagg exceptionell värme, fukttransport och andningsförmåga. Smartwool headwear-kollektionen är ett vittnesbörd om deras försäkran att leverera funktion och stil. Från mössor till hattar, är deras huvudbonader gjorda av mjuk och isolerande merinoull, som håller ditt huvud och öron varma i de mest extrema förhållandena. Smartwool bennies, en favorit bland utomhusälskare, ger allmän värme och stil. Dessa mångsidiga accessoarer kan bäras på olika sätt, anpassa sig efter dina behov när vädret ändras. Smartwool bennies är den perfekta tillägget till din kallvädersgarderob, som erbjuder både stil och funktion. Smartwool handskar är konstruerade för maximal smidighet och värme. Designade med utomhusaktiviteter i åtanke, erbjuder de enastående grepp och isolering, som håller dina händer bekväma även under de kallaste temperaturerna.
För dem som söker ultimat värme och skydd, är Smartwool vantar svaret. Tillverkade av exklusiv merinoull, erbjuder de oöverträffad isolering och fukthantering. Med Smartwool vantar kommer dina händer att hålla sig gosiga även i de kallaste miljöerna. Smartwools signaturprodukt, deras strumpor, är legendariska för sin komfort och prestanda. Tillverkade av högkvalitativ merinoull, erbjuder dessa Smartwool strumpor fukttransport, luktresistens och temperaturreglering.