up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top
load

Hva er de beste alpine skihjelmene?

Salomon visirhjelm

Salomon visirhjelmen presenterer en sikkerhetsoppløsning i ett stykke. Integrerte, effektivt separerbare og utskiftbare visirer gir det rotfrie og fullt egnede hode og øyeforsvaret rett ut av esken. Salomon visirhjelmen kommer i et mangfold av størrelser og farger. Denne hjelmen er veldig slitesterk og lav i pris.

Hjelmen fra Head Radar

En hoderadarhjelm inneholder fordelene ved å bruke briller. Bekvemmeligheten er garantert, ikke bare for brukere av foreskrevne speil. I tillegg gir Head Radar Helmet uhindrete siktområder, og gir samtidig sikkerhet mot bris og regn. Radaren med dobbel linse er laget som en standardbrille, linsen kan byttes i løpet av sekunder ved å bare bruke de integrerte festene.

POC Fornix hjelm

POC Fornix hjelmen er komfortabel og godt ventilert. Denne hjelmen har en aramidvevning og setter den sammen med skumfôret; det har vært mulig å lage en vektløs hjelm med raffinert strukturell motstandskraft og økt grad av kollisjonssikkerhet. POC Fornix hjelmen kommer i et stort utvalg i forskjellige butikker.

Salomon Grom hjelm

Salomon Grom hjelmen er laget for folk som begir seg ut på skråningene. In mold strukturen holder vekten på et lavere nivå for fullstendig bekvemmelighet, og EPS skumfôret gir kollisjonsabsorpsjon i muligheten for et uhell. Ventilasjonsåpningene til Salomon Grom hjelmen gir tilstrekkelig luftstrøm og fôret er avtakbart og vaskbart.

Hjelm fra Atomic Visor

Atomic Visir hjelmen kommer med et HD objektiv som gir klarhet. Elastiske visirarrangementer av Atomic Visir Helmet foreslår også at du også kan tilby deg selv 9 mm mer plass til briller uten noen hindring for synsfelt eller visirområde. Du kan kjøpe de beste skihjelmene fra Salomon , Atomic , Rossignol , Head , Superdry .

clouse menu Lukk