up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Salewa

kvinne Klær

kvinne Klær

herreklær

herreklær

Ryggsekker

Ryggsekker

damesko

damesko

menns fottøy

menns fottøy

telt

telt

Avdelinger

Bagger og Sekker

Barneklær

Beskyttelse

Dameklær

Herreklær

Hjelmer

Skiutstyr

Allt( Salewa )

Salewa

Salewa, en anerkjent navn innen utendørsutstyr og bekledning, har vært et fyrtårn for innovasjon og kvalitet siden oppstarten. Grunnlagt i 1935 i München, Tyskland, av Josef Liebhart og sønnen Georg, Salewa fokuserte i utgangspunktet på å produsere lærprodukter som ryggsekker og belter. Merkets forpliktelse til å kombinere tradisjonell håndverkskunnskap med nyskapende teknologi, har ført til vekst og utvikling som en global leder innen utendørsutstyr. Inspirert av de fantastiske landskapene i Dolomittene, Salewa lager produkter som lar eventyrere overvinne de mest utfordrende terrengene. Salewa, som er tilgjengelig hos Snowinn, inkorporerer en rik historie av innovasjon og eksellanse. Med et bredt utvalg av herreklær, skiutstyr, fottøy og nødvendige tilbehør, Salewa utstyr eventyrere med de verktøyene de trenger for å utforske naturens utfordringer, samtidig som de nyter det beste av komfort og stil. Uansett om du er på ski eller erobrer fjellstier, Salewas forpliktelse til kvalitet sikrer at du er klar til ethvert utendørs eventyr.

Forbedre utendørs opplevelsen med Salewa

Salewas herrekolleksjon representerer en perfekt blanding av funksjonalitet og stil. Fra isolerte jakker designet for å tåle ekstreme kulde til fuktavstøtende baselag som sørger for komfort under anstrengende aktiviteter, er hvert plagg utformet med den moderne eventyreren i tankene. Med fokus på detaljer, smelter herrekolleksjonen problemfritt sammen ytelse og mote. Salewas dameklær viser til merkets dedikasjon til å tilby skreddersydde løsninger for kvinner som liker utendørsaktiviteter. Salewa tilbyr produkter som oppfyller kvinners krav til både ytelse og eleganse.
Salewa ski jakker er designet for å tåle de hardeste fjellforholdene. Med fokus på holdbarhet, værbeskyttelse og bevegelsesfrihet, inkorporerer disse plaggene avanserte materialer og konstruksjonsteknikker. Uansett om du kjører ned på skiløyper eller utforsker fjellstier, Salewas ski bukser sikrer at du holder deg varm og tørr. Sikkerhet er av største viktighet ved alpint, og Salewa ski hjelmer tilbyr den beskyttelsen du trenger uten å gå på akkord med komfort. Disse hjelmene gir viktig hodesbeskyttelse, noe som gjør dem til et essensielt tilbehør for enhver skiløper eller snowboarder.
En pålitelig skisekk er essensielt for å bære utstyret ditt og holde deg organisert på fjellet. Salewas skisekker kombinerer ergonomisk design med intelligente lagringsløsninger, som tar hensyn til ditt snøskredsikkerhetsutstyr, hydreringssystemer og mer. Salewa støvler er designet for ulike utendørsaktiviteter, fra fotturer og klatring til turer og fjellklatring. Disse skoene tilbyr optimal grep, støtte og komfort, så føttene holder seg fornøyde under eventyrene. Med fokus på teknologisk innovasjon og forpliktelse til kvalitet, Salewa sko er et pålitelig valg for enhver utendørs entusiast.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk