up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top
Hjemmeside

Snowboards

Snowboardbindinger

()
load

Hvordan velge snøbrettbindinger?

Snowboardbindinger er et flott utstyr som overfører energi og matcher kroppens bevegelser for presis kontroll og balanse. Når de er riktig tilpasset støvlene, kjørestilen og snowboarddesignet, fungerer Salomon Snowboard bindinger som det kraftigste utstyret som holder deg gående i bakken.
Det viktigste tipset du bør vurdere når du kjøper snowboardbindinger, er å matche bindingene flex med flexen i støvlene. Nybegynnere og freestyle skiryttere velger generelt bindinger med korte, myke og fleksible høyrygger for en gjennomsnittlig tur og rask restitusjon når de utfører hopp og triks. Avanserte og profesjonelle skikjørere foretrekker bindinger med stive høyrygger for mer kontroll i høy hastighet i bratt terreng. Du kan kjøpe Burton Snowboard Bindings Woman fra Salomon , Rossignol , Head , Burton , og Union .

Typer snowboardbindinger

Det finnes to typer snowboardbindinger;

Rembindinger
Det er den vanligste typen snowboardbinding. Den har stropper som festes for å sikre støvlene og kontrollere highbacks fra å bevege seg. Det er flere justeringsmuligheter i Nitro Snowboard Bindings remmen som du kan stille inn for optimal støtte og demping. Stroppbindinger er egnet for både fastbøyende og mykbøyende støvler.

Speed Entry bindinger
Speed entry bindingene ligner på stroppbindingene, men de gir rask og enkel inn og ut boost tilgang takket være de tilbakelente høyryggene. Disse bindingene foretrekkes av mange skikjørere da de har et åksystem som påfører jevnt trykk over føttene.

clouse menu Lukk