up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top
Hjemmeside

Bindinger til Ski

Tilbehør og Reservedeler

()
load

Tips om bruk og vedlikehold av bindinger

• Det beste tipset er å sjekke bindingene hver gang du planlegger å gå på ski. Pass på at det ikke mangler deler, løse eller utstikkende skruer og slitte eller skadede anti friksjonsenheter. Begynn med å rydde opp skibindingstilbehøret ditt med rent vann for å få bort støv, skitt og snø.
• Deretter, før du begynner å rengjøre bindingene, bør du rengjøre støvler og bindinger for å fjerne is, snø og skitt. Salomon , Atomic , Rossignol , Dynafit og Head er de mest populære merkene som tilbyr Skibindinger reservedeler for alle typer skistiler og aktiviteter.
• På slutten av hver sesong er det greit å senke utløserinnstillingene på bindingene for å gi bindingsfjærene en hvile. Selv om de fleste moderne og avanserte skibindinger er designet for å yte perfekt gjennom sesong etter sesong uten å gå tilbake på innstillinger, kan du frigjøre innstillingene for bindinger for å øke levetiden. Selv om noen merkevareprodusenter anbefaler at du holder ikke berøre innstillingene til bindingene deres. Det er imidlertid fornuftig å løsne opp fjærene hvis du ønsker å øke deres holdbarhet og ytelse. Det beste tipset er å notere de forskjellige innstillingsverdiene slik at du kan sette dem tilbake uten problemer.
• Skibindingsbremsene er en av de viktigste delene som trenger riktig stell og vedlikehold. Dårlig vedlikeholdte bremser kan skade skiløpere så vel som andre ryttere når de sklir nedover bakken. Så sørg for at bremsene er funksjonelle og fungerer uten inntrenging.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk