up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top
Hjemmeside

Ski

Alpint

()

SPAR PENGER VED Å KONFIGURERE PAKKEN DIN

load

Hva er de beste alpinskiene?

Alpinski fra Atomic

Atomic Alpine Skis er velkjente, spesielt blant profesjonelle. Atomic Alpine ski er et ideelt alternativ for profesjonelle og nybegynnere, verdsettelse av en rimelig pris og tilpasningsdyktig, lett å kontrollere format. Atomic Alpine Skis er lette i vekt og tilpasningsdyktige nok til å hjelpe nybegynnere til å utvikle seg til mer middels middels skiløpere. Denne skien er veldig slitesterk og tilgjengelig i mange farger.

Salomon alpinski

Salomon alpinski er et pålitelig allround alternativ for skiløpere. Selv om de regnes som en av de beste skiene. Salomon alpinski er spesielt lette og responsive i nesten alle værforhold på grunn av tømmerkroppen. De er enkle å bøye på grunn av deres fleksible konstruksjon. Konstruksjonen er tilpasningsdyktig, for mer utviklede skiløpere og er rimelig i pris.

Rossignol alpinski

Rossignol alpinski er allsidige ski for alpint. Strukturen fungerer for et bredt spekter av skiløperegenskaper, fra middels til raffinert. Den slankeste designen til Rossignol Alpine Skis er den mest behagelige fordi den understreker alt denne linjen er kompetent til. Den lette strukturen yter utmerket både på og utenfor sti og er ideell for komfortabel svinging og styring.

Hode alpinski

Head Alpine Skis er de dype delene av ski. De leverer en tilpasningsdyktig, godt avrundet struktur som fungerer i nesten alle typer snø. Med en 105 mm midtseksjon skryter strukturen av myke striper og en stiv, hovedsakelig flat bakdel som er best for mer raffinerte og talentfulle skiløpere. Den enorme trekroppen til Head Alpine Skis hjelper til med å eliminere risting og tippflaking for en glattere, mer stødig tur. Du kan kjøpe de beste alpinskiene fra Salomon, Atomic, Rossignol, Head, Black Diamond.

clouse menu Lukk