up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top
Hjemmeside

Snowboards

Tilbehør og Reservedeler

()
load

Hva er det essensielle tilbehøret til snowboard?

Snowboardtilbehør er komponentene som forbedrer kjøreopplevelsen din. Det er mange komponenter og tilbehør du trenger for å binde støvlene på brettet, for eksempel ankel og tåstropper, pads, bindinger. Dessuten en solid snowboardbag, en komfortabel hjelm, kne og albuebeskyttere og tuningsett for å holde brettet i god stand. Volcom, Burton, Jones, Flow og Nidecker er de mest kjente merkene som designer og tilbyr snowboard og viktig tilbehør.

Burton Stomp Pad er det essensielle tilbehøret som hjelper til med å forhindre skader. Halebeinskader er den vanligste typen skader som skjer når du trener i fjellskråninger. Det finnes flere typer snowboardputer for knær, albuer, håndleddsbeskyttere og slagshorts du bør kjøpe.
Det er veldig viktig for snowboardelskere å ha riktig type støvel til binding. Pass på at du velger riktig Burton OTT tåstropp og ankelspenne som sitter godt på og støtter føttene dine på brettet. Spenner er superenkle og raske å bruke.
Stroppene må nå skralleen slik at støvlene dine passer på brettet. Hvis reimstigen ikke passer, bør du justere stroppene fra begge sider.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk