Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

K2

Om K2
K2 er fore-edge snowboard og ski-selskapet som ble grunnlagt i Washington, USA i 1962. K2 er ansatt i den største amerikanske vintersportsbedriften som heter K2 Sports. K2 fortsatte å utvide sitt produksjonslinje ved å bli med i snowboardproduksjon og design i 1987. Det var det første merket som presenterte produkter og produkter for kvinner i 1999. Ved å ta på seg arven til å bevege seg som bransjeleder har K2 vært innovativ og fått de beste produktene for den fremtidige skibindingsproduksjonsbedriften.
K2s ulike produktomfang inkluderer nordisk skikjøring, fjellskikjøring, alpinskikjøring, snowboard og mer, som fører til folk som hungrer etter glede av det åpne. Med et skarpt fokus på kvalitet og utvikling, er K2-produkter laget for å motstå de påkjenningene som utendørsliv gir, samtidig som det forbedrer brukerens opplevelse og eventyr.
K2s utmerkede prestasjon er dets pionerarbeid innen snowboarding og skiutstyr. K2 snowboards og skier er berømte for sin cutting-edge teknologi, som gir uovertruffen presisjon, kontroll og funksjonalitet på bakken. Enten det er å grave ned en fjellside eller beseire naturlig pulver, gir K2-utstyr utforskere muligheten til å presse sine grenser.
K2 fortsetter å skape og utvikle seg innen områder som snowboard og skiutstyr, og tilbyr et langvarig og pålitelig utstyr for outdoor-entusiaster.

K2s samling av ski- og snowboardutstyr

K2 touring ski er unikt utformet for å være lette, noe som gjør oppoverklatringer mer problemfrie under utflukter i utkanten. Denne designen reduserer tretthet og øker effektiviteten når man skinner opp bakker.
K2 ski bindinger er formet for å gå sammen problemfritt med en rekke K2-ski, noe som gir kompatibilitet og økt ytelse når de parres samtidig. De kan også være kompatible med andre skimerker, avhengig av en bestemt bindingmodell.
K2 ski hjelmer har komfortable liner og tilpassbare passformmetoder for å gi en god og beskyttende passform. Mange hjelmer har vaskbare og uttagbare liner for å holde hygiene frisk og K2 ski staver kommer med unike grep som er behagelige å holde og gir et sikkert grep selv i fuktige eller kalde forhold.
K2 ski støvler tilbyr en avgjørende og effektiv kraftoverføring fra skiløperens ben til skiene, noe som forbedrer skieffektiviteten og tilliten.
K2 snowboard hjelmer er laget ved hjelp av avanserte materialer som balanserer stabilitet, vekt og holdbarhet.
K2 sekker har polstrede skulderremmer, fleksible hoftereimer og ergonomiske ryggbrett som ofte er inkludert for å gi en behagelig passform. K2 sekker kommer i forskjellige lengder og kapasiteter for å tilpasse seg forskjellige utstyr og lagringsbehov. K2 legger et sterkt fokus på komfort i sine sekkerstrukturer.