up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top

SPAR PENGER VED Å KONFIGURERE DIN PAKKE

load

Hvordan velge alpinskibindinger?

Skibindinger er en av de mest essensielle delene av skiutstyret som ikke bare forhindrer uønskede forhåndsutgivelser, men som også lar støvlene dine slippe trygt når du faller. Skibindinger bidrar også til å forhindre skader, derfor bør du velge riktige skibindinger. I tillegg selges noen ski med og uten bindinger. Det er viktig å sørge for at skibindingene dine samsvarer med din type ski, fysisk bygning, ferdighetsnivå og kompatibilitet med skoene dine. Salomon , Atomic , Head , Fischer , og K2 er de ledende produsentene av alpinskibindinger.

Når det gjelder valg av alpinbindinger, må du bestemme bredden på skiene dine og DIN innstillingene vanligvis utført av en skibindingstekniker: pris, vekter, stabelhøyde, "DIN" utgivelsesverdi rekkevidde, "BSL" Justeringsområde, tå og hælelastisitet/reise og støvelkompatibilitet.
Når du kjøper alpinbindinger fra Atomic, er det ikke nødvendig å også vurdere ytelsen i oppoverbakke kontra nedoverbakke pålitelighet og sikkerhet. Her er oppgaven å velge det riktige paret med Marker Alpine Bindings for alpint behov som er lette nok til å gjøre det lettere for deg å bevege deg fritt, men kraftig nok til å imøtekomme kjørestilen din også.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk