up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Skiutstyr ski

Skiutstyr

Finn et bredt utvalg av Skiutstyr-produkter for ski. Oppdag de beste tilbudene hos snowinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Skiutstyr

Merkevarer av Skiutstyr

Skiutstyrsguide: Velg riktig utstyr for deg

Tilbehør

Når du skal på skitur, sørg for at du har alt nødvendig tilbehør og utstyr. Skiløperen trenger for eksempel det riktige paret med truger, staver, stegjern, isøkser osv. Hvis du ønsker å nå reisemålet ditt trygt og komfortabelt, sørg for at du er utstyrt med alt nødvendig utstyr. Skitilbehøret hjelper deg ikke bare med å overvinne vanskelighetene, men gjør også opplevelsen din morsommere.

Stegjern

Stegjern er en av de mest vitale delene av skiutstyret ditt, som ofte er undervurdert. De gjør det lettere å gå på ski i brattere terreng når snøen er hard. Når det gjelder valg av stegjern for skikjøring, anbefales det å ha minst 5 mm bredere enn bredden på skien. Det beste tipset er å velge den strammeste stegjernen som passer til skoene dine. Skiløpere kan lett skli på isete terreng eller fjellrygger, derfor vil det å velge riktig stegjern øke sikkerheten enormt.

Isøkser

Isøkser er et spesialisert verktøy som brukes til å klatre i de vanskeligste terrengene når du går på ski. For vintervandring, klatring og ski, har et isverktøy vært kjent for å være et viktig sikkerhetsverktøy. Isøksene hjelper deg med å bevege deg på snøen når du sitter fast et sted. Derfor, for å få kroppen av snøen, må du ha isøkser med deg.

Sleder

Det finnes forskjellige typer snøsleder som du kan velge som aker. Det er viktig å vite at plastsleder har mer friksjon enn tre og metallsleder . Ved nedoverbakke på våt snø anbefales det å velge en pulk med bredere underlag. Dessuten kommer snøsleder i et bredt utvalg av former, størrelser, farger og materialer.

Truger

Skistøvler er kjernen i hele skiutstyret ditt. Stort sett er skistøvlene laget av et hardt ytre skall og et mykt indre lag. Det er noen truger som har formbare indre lag som gir en mer tilpasset passform. Du kan velge stivheten og fleksibiliteten til truger i henhold til ditt ferdighetsnivå. Tubbs Snow Shoes , Atlas Snow shoe , Tsl Outdoor , og Inook er de kjente produsentene av truger.

Reservedeler

Når du står på ski, er du utsatt for uforutsigbare forhold. Du kan også få noe av utstyret ditt ødelagt eller utslitt. Det er derfor viktig å fikse dem for å unngå ubehagelige situasjoner på turen. Reservedelene som skibremser, spenner, bindingstilbehør, skiskohæler, ankelnagler, kantingnagler osv. bør oppbevares med deg.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk