up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top
Hjemmeside

Ski

Langrennski

()

SPAR PENGER VED Å KONFIGURERE DIN PAKKE

load

Hva er langrennski?

Salomon nordiske ski

Salomon Nordic Skis er et slitesterkt universalvalg for skiløpere. Selv om de regnes som en av de beste langrennsskiene. Salomon Nordic skiene er utrolig lette i vekt og tilpasningsdyktige i nesten alle klimasituasjoner på grunn av den fleksible trelastkroppen. De er komfortable å brette på grunn av deres tilpasningsdyktige struktur. Strukturen er modifiserbar, for mer utviklede skiløpere og er en rimelig pris.

Rossignol Nordic Skis

Rossignol Nordic Skis er på listen over beste langrennski. De gir en elastisk, godt avrundet design som fungerer i nesten alle slags snø. Med bred bunn gleder designet milde striper og en tøff, for det meste balansert hale som passer best for mer utviklede og dyktige skiløpere. Den omfattende trebasen til Rossignol Nordic Skis gjør det mulig å stoppe oscillasjonen for et silkeaktigere og mer stabilt løft.

Fischer nordiske ski

Fischer Nordic Ski er svært fremtredende, spesielt blant eksperter. Dette er et utmerket valg for eksperter og nybegynnere, med preferanser for en rimelig pris og modifiserbar design som er lett å holde. Fischer Nordic skiene er lette i vekt og fleksible nok til å hjelpe nybegynnere med å gå over til mer erfarne skiløpere. Denne skien er veldig stabil og finnes i mange nyanser.

Nordic Skis fra Atomic

Nordic Skis fra Atomic er universalski for langrenn. Arrangementet tjener til et omfattende spekter av skiløperkvalifikasjoner, fra nybegynner til ekspert. Den tynneste layouten til Atomic Nordic Skis er den mest engasjerende fordi den fremhever alt denne sekvensen er dyktig til. Den lette designen tjener ekspert både på og utenfor stien og er enestående for avslappende sving og kommando.

Du kan kjøpe de beste langrennskiene fra Salomon, Atomic, Rossignol, Fischer.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk