up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top
Hjemmeside

Ski

Tilbehør og Reservedeler

()
load

Hva er noe skitilbehør du trenger?

Colltex Quick adhesive spray

Colltex Quick Adhesive Spray brukes vanligvis til ski. Denne sprayen brukes til å feste skinnene til overflaten av skiene. Noen Colltex Quick Adhesive Spray lim kan flyttes, noe som muliggjør presis arrangement. De fleste sprayene tørker nøyaktig og vil ikke sive gjennom eller forårsake rynker på huden. Denne selvklebende sprayen fester seg raskt og skaper en kraftig forbindelse på svært kort tid.

Toko Skiholder

Toko Ski Holder er overlegen på listen over skiholdere på grunn av sin utholdenhet og komfort. Toko skiholderen av høy kvalitet er laget for å trygt holde oppe skiparene. Med glatt gummi på innsiden av båndene for feste, trenger du ikke å stresse med at skiene dine tar skade. Denne skiholderen er også fantastisk på grunn av sin allsidighet.

Black Diamond isøksebeskytter

Black Diamond Axe Protector er en del av gummi som strekker seg over hakken, og beskytter både personene nær deg og sekken og utstyret mot punkteringer. Vekten til Black Diamond Axe Protector er 30 gram, og den lar deg slutte å slippe deg selv mens du går på ski med en isøks.

Pomoca Bunnspenne

Pomoca Bottom Buckle brukes til å forsegle hælen din på plass. Den nederste spennen for føttene dine er veldig viktig. Mange skiløpere foretrekker å bruke Pomoca Bottom Buckle fordi de er så fleksible som mulig. Disse bunnspennene kan være solide og kommer i en rekke forskjellige former og størrelser. Du kan kjøpe skitilbehøret fra Dynafit, Burton, Black Diamond, Toko, Swix.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk