up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Hjelmer ski

Hjelmer ski

Finn et bredt utvalg av Hjelmer-produkter for ski. Oppdag de beste tilbudene hos snowinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Hjelmer

Merkevarer av Hjelmer

Hvordan velge riktig hjelm for ski eller snowboard?

alpint

Alpine skihjelmer er mer imponerende enn noen annen hjelm. Kvaliteten og konsentrasjonen til detaljer er tydelig, med en beroligende, men bekreftende kant, perfekt rekkevidde rundt hele hodet og en justerbar skive for å passe riktig. Du tar bare på deg hjelmen og ikke bekymre deg for å sette den på hodet. Hjelmene for alpint er svært komfortable og lette. Du får også eksepsjonell ventilasjon med en kapasitet på 20 kanaler vedlikeholdt av to forskjellige glidere for komfortabel justering. Alt i alt vil du ikke oppdage en hjelm som er så avslappende og full av fordeler over hele verden. Du kan kjøpe disse hjelmene fra Salomon , Atomic , Rossignol , Dynafit , Head , Superdry .

Skiturer

Hjelmen for Ski Touring har hele pakken med stilig hjelmteknologi og funksjoner til en lett og rimelig pris. En tilpasningsdyktig ventilasjon design holder ski touring hjelm koselig og avslappende i omtrent enhver situasjon. Når det er ekstremt kaldt vær og du trenger litt ekstra sikkerhet, kan denne hjelmen åpne seg for å jevnt justere en lue eller en slank lue. På varme dager, slipp øreklaffene raskt og oppbevar dem i en jakkepose. Selv om denne hjelmen vanligvis er en smart sikkerhetsdel, liker vi spesielt den praktiske og estetiske tilpasningsevnen med omtrent alle sett med vernebriller.

Snowboard

Hjelmene for snowboard gir pålitelig letthet og ly. Den utmerkede egenskapen til denne hjelmen er dens utrolig tilstrekkelige ventilasjonssystem, som tillater nøyaktig temperaturstyring i alle slags situasjoner. Videre kommer switcheren pent utstyrt med klassiske avanserte egenskaper som MIPS, ørepluggtilpasning og en sterk magnetisk stroppklemme. Når kanalene er helt tette, holder Snowboard hjelmen varmen også eller er mer egnet enn noen annen hjelm på markedet. På kalde dager ser de fleste på at denne hjelmen gir all den isolasjonen de trenger, selv om denne hjelmen tilbyr et område for en lett lue hvis nødvendig. Du kan kjøpe denne hjelmen fra Salomon, Atomic, Rossignol, Dynafit, Head, Superdry.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk