up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top
load

Hva er alpinstaver?

Skistaver

Skistaver er stavene som brukes av skiløpere for balanse og bevegelse. Moderne skistaver er vanligvis laget av aluminium og syntetiske materialer, selv om materie som tre fortsatt brukes. Skistaver brukes i alpint, langrenn og skiturer. Skistaver er en viktig del av settet og skal tjene som et tredje koblingspunkt med bakken i hver sving. Du kan kjøpe skistaver fra Salomon , Atomic , Rossignol , Head , Burton .

Leki skistaver

Leki stavene er et varig valg for skiløpere. Den avgrensede høyden og karbonstrukturen antyder at de er motstandsdyktige. Det ergonomiske grepet til Leki skistaver er lett å ta tak i med både hansker og votter, og de mer diminutive kurvene blir ikke vridd opp på turen eller i trærne. Til slutt har den polstrede rammen utladningsmidler, slik at hvis de blir grepet i noe, trenger du ikke å gjøre kraft.

Alpine skistaver

De alpine skistavene har et grep med et utvidet skumområde for å levere mange håndroller, og lengden på alpine skistaver varierer fra 100 til 120 cm, med en pudderkurv og fleksibel griper. Men den autentiske egenskapen til alpine skistaver er i håndtaket. Disse stengene reduserer skibelastningen, og gjør det også mer behagelig å skumme stigerøret uten å måtte skru ned.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk