up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top
Hjemmeside

Hjelmer

Snowboard

()
load

Hva er de beste hjelmene for snowboard?

Hjelm fra Head Radar

Head Radar Hjelm er avslappende og perfekt sirkulert. Denne hjelmen har justerbare rammer og setter den sammen med det polstrede indre laget. Head Radar Hjelm kommer i et enormt utvalg i ulike butikker.

Salomon Pioneer visirhjelm

Salomon Pioneer visirhjelmen gir fantastisk hodebeskyttelse. Den kan enkelt skilles, og du kan erstatte visirene. Denne hjelmen gir avslapning og passer perfekt til hode og øyebeskyttelse direkte og raskt. Salomon Pioneer visirhjelmen kommer i et bredt spekter av dimensjoner og fargetoner. Denne hjelmen er svært langvarig og rimelig i pris.

Salomon Grom hjelm

Salomon Grom hjelmen er utviklet for enkeltpersoner som takler bakkene. Den har et varig design med mye komfort, og den mykt polstrede innsiden gir støtmotstand i muligheten for et uhell. Åpningen for luftstrøm utformet i Salomon Grom hjelmen gir tilstrekkelig ventilasjon og det indre polstrede laget er avtakbart og kan vaskes i maskin. Du kan kjøpe snowboardhjelmer fra Salomon , Atomic , Rossignol , Head , og Superdry .

POC Fornix hjelm

En POC Fornix hjelm kombinerer miraklene ved å bruke en brille. Trøst er garantert, ikke bare for brukere som bruker briller. I tillegg gir POC Fornix hjelmen nøyaktige siktdimensjoner, og gir sikkerhet mot bris og nedbør på det faktiske tidspunktet. Denne hjelmen er organisert som en definitiv brille, linsen kan byttes i løpet av minutter ved kun å bruke de tilkoblede spennene.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk