Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Skistøvler

Skistøvler

Finn et bredt utvalg av Skistøvler-produkter for ski. Oppdag de beste tilbudene hos snowinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Skistøvler

Merkevarer av Skistøvler

Hvordan velge skistøvler?

Tilbehør og reservedeler

Tilbehøret og reservedelene til skisko er et must for skiturer. Tilbehøret og reservedelene til skistøvler inkluderer støvletrekk, innleggssåler, hæl og tågripere osv. Støveltrekkene er støt på støvlesålen eller på en utvendig forlengelse til en støvel som gir ekstra trekkraft på vått eller glatt underlag. Innersåler er deler av stoffet som er satt inne i støvlene dine for ekstra bekvemmelighet, varme og en mer passende passform. En hæl og tåbeskytter er laget for å avlaste trykket fra hælen og tåen.

alpint

Alpine skistøvler er utviklet for å gi optimal styring og implementering for alpint. De har en spesifisert ryggrad på baksiden av støvelen, så det vil være vanskelig å gå på ski og gå på fottur, da det i seg selv plasserer deg i en skiposisjon. Disse støvlene fungerer med en alpinbinding. Alpine skistøvler er en veldig viktig del av denne typen ski. Disse støvlene kommer i et stort utvalg av størrelser og nyanser. Disse støvlene holder føttene varme og komfortable for de kalde forholdene i snødekte åser. Du kan kjøpe disse støvlene fra Salomon , Atomic , Rossignol , Head , Fischer , Full Tilt , K2 .

Langrennski

Langrennsstøvler er laget for å gi din støtte under langrenn. Disse støvlene er best for å gå på ski nedoverbakke så vel som oppover. Langrennsstøvlene er konstruert som en standard skisko, men har en gåmodus bak slik at du kan fjerne mansjetten. Vanligvis kan du bytte såler og de kan fungere med begge bindingene. Disse støvlene kommer i en rekke forskjellige størrelser og nyanser. Disse støvlene hjelper deg å nyte langrenn og skiturer.

Skiturer

Skiturstøvler holder hele vekten og er laget av slitesterkt materiale, kroker og polstring. Jo mer holdbare støvlene er, jo mer forbedrer du ytelsen. De inneholder en gåmetode bak på støvelen som tillater gange, noe som gir stor bevegelseskapasitet. Dessuten har de en vippet bunnsåle for et mer passende grep. De er konsistente med bindinger og kan bare brukes med bindinger laget for å ta en skråstilt såle. Skiturstøvler har normalt innleggssåler i tå og hæl for å gi deg en mer komfortabel skiopplevelse.