up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top
Hjemmeside

Staver

Skigåing

()
load

Hva er de beste skiturstavene?

Skiturstaver

Skiturstaver kan være en nyttig vei. De lar deg få tilgang til de mest høye avstandene i vinterterrenget, og gir sårt tiltrengt hastighet og balanse. Skiturstaver presenteres i enten spesifisert lengde eller tilpasningsevne og er normalt laget av aluminium eller syntetisk materiale. Mange skistaver er laget med forlengede gummihåndtak, som gir et utvalg av forskjellige grepssituasjoner. Du kan kjøpe de beste skiturstavene fra Salomon , Atomic , Rossignol , Dynafit , Black Diamond .

Beste turskistaver

Her er noen av de beste turskistavene:

Black Diamond skiturstaver

Black Diamond skiturstaver er laget for de som er villige til et eventyr. Fiberstangstrukturen oppveier kraft og vekt slik at du kan være sikker på at de holder seg opp til bevegelsesnivået ditt. Videre fremhever disse stengene sasher som tømmes med en bestemt mengde trykk, et sikkerhetselement som beskytter hendene, skuldrene dine mot muligheten for skli eller krasj.

Rossignol skiturstaver

Rossignol turstavene legger vekt på en tilpasningsdyktig design, som gjør at de kan samles opp når de ikke er i bruk. Den kommer med en solid pulverkurv.

Atomic skiturstaver

Den primære aluminiumsstrukturen til Atomic turstaver muliggjør lett utførelse uten at det går på bekostning av stabiliteten, og et spesielt utviklet ergonomisk grep gir letthet i ethvert landskap hele dagen. Disse stengene har et solid håndtak som gir et godt grep under risikofylte spor.

clouse menu Lukk