up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Columbia

MEN

MEN

KVINNER

KVINNER

Kids

Kids

tilbehør

tilbehør

Herresko

Herresko

utstyr

utstyr

Avdelinger

Barneklær

Barnesko

Dameklær

Damesko

Herreklær

Herresko

Allt( Columbia )

Bestselgere

Se alle produkter flecha

Columbia

Columbia er ditt førstevalg for premium snøutstyr og klær som perfekt kombinerer stil, ytelse og innovasjon. Med en rik historie som strekker seg tilbake til 1938, har Columbia Sportswear Company etablert seg som en pioner innen utendørsutstyr og mote. Grunnlagt av Paul Lamfrom, har selskapet alltid strebet etter å lage produkter som imøtekommer behovene til utendørsentusiaster, spesielt de som vandrer i snødekte landskap.
Columbia hos Snowinn fanger opp essensen av utendørs eksplorasjon i snødekte landskaper. Columbia fortsetter å være en betrodd følgesvenn for eventyrere som søker pålitelig utstyr og stilig klær. Fra herre- og dame-snowjakker til koselige hettegensere, gensere og robust fottøy, tilbyr Columbias produkter både ytelse og estetikk, slik at vinteropplevelsene blir ikke noe kort av det ekstraordinære. Columbias forpliktelse til kuttende teknologi er åpenbar i snøutstyrssamlingen.

Forbedre snøeventyrene dine med kvalitetsutstyr og klær

Fra avanserte snowjakker med vanntette og pustende materialer til isolerte hansker som tilbyr maksimal varme uten å gå på akkord med presisjon, sørger Columbia for at du er utstyrt for enhver vinterferie. Columbia snøutstyr står som et vitnesbyrd om merkevarens dedikasjon til å tilby overlegen kvalitet for ekstreme forhold. Columbias herrekolleksjon hos Snowinn kombinerer robusthet med stil. Oppdag et utvalg snowjakker designet for å tåle sibirisk kulde, samtidig som det også utstråler en moderne flørt. Disse jakkene er komplett med et stort utvalg av fleecefôrede hettegensere og gensere som tilbyr både komfort og isolasjon, noe som gjør dem perfekte for après-ski avslapning.
Forbedre vintergarderoben din med Columbias kvinnekolleksjon. Med elegante design uten å gå på akkord med funksjonalitet, er snowjakkene deres laget for å levere utmerket ytelse på alpene. Par dem med koselige Columbia-hettegensere og gensere for å holde deg varm under kjølige kvelder, og vise frem et perfekt blend av mote og komfort. Columbia-hettegensere er mer enn bare plagg - de er dine følgesvenner i møte med kulde. Columbia-jakker inneholder avanserte teknologier som Omni-Tech og Omni-Heat, som sikrer at du holder deg tørr og varm selv i de mest ekstreme forholdene.
Columbia-gensere er like imponerende, og tilbyr et koselig lag for å slappe av eller laget under yttertøyet. Gå inn i snøen med selvtillit, takket være Columbias skofottøysortiment. Designet for å gi utmerket grep og støtte, sørger snowbootsene for at du kan navigere isete landskap med letthet. Fra isolerte vinterstøvler til allsidige tursko, garanterer Columbia-fottøy både komfort og holdbarhet, slik at du kan fokusere på å nyte de snødekte eventyrene dine.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk