Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Armada

Om Armada
"Armada

Armada, et navn som er synonymt med banebrytende innovasjon og stilprestasjon i verden av ski og snøsport, har satt en standard i over et tiår. Etablert i 2002 av en gruppe lidenskapelige skiløpere og snowboardere, begynte Armada's reise med en felles visjon om å skape eksepsjonelt utstyr som imøtekommer de stadig skiftende behovene til både profesjonelle og entusiaster. Fra oppstarten har merket konsekvent presset grensene for hva som er mulig innen ski- og utstyrsmarkedet.
Armada's forpliktelse til innovasjon og stil har solidifisert deres rykte som en leder i ski- og snøsportsindustrien. Deres kolleksjoner for herre- og dameklær, ski- og snowboardklær, skijakker, isolasjonsjakker, fleece, alpintski og skibindinger er et bevis på merkets dedikasjon til å tilby toppkvalitetsutstyr for utendørsentusiaster og profesjonelle. Når du velger Armada, velger du kvalitet, prestasjon og en arv av ekspertise innen vintersport.

En Arv av Innovasjon og Stil

Armada herre- og dameklær kolleksjonene tilbyr en perfekt balanse mellom mote og funksjon. Utformet med presisjon og stil i tankene, gir de et bredt spekter av alternativer, fra teknisk yttertøy til koselige lagdelingsplagg. Armada's klær sikrer at du er komfortabel og trendy. Armada ski- og snowboardklær er utviklet for å møte kravene til selv de mest ekstreme forhold. Fra vanntette og pustende teknologier til gjennomtenkte funksjoner som lommer, ventilasjon og justerbare mansjetter, er Armada ski- og snowboardklær et must for alle som søker topp prestasjon på fjellet.
Armada skijakker er en bærebjelke i merkets yttertøyskolleksjon. Disse jakkene er designet for å holde deg varm, tørr og stilig mens du takler krevende terreng. Armada isolasjonsjakken er det perfekte supplementet til skiutstyret ditt. Den gir nødvendig isolasjon uten å gå på kompromiss med mobiliteten. Enten den brukes som mellomlag eller som et selvstendig plagg, gir denne jakken lett varme som gjør den til et allsidig valg for kalde dager i fjellet.
Armada fleece-kolleksjonen tilbyr koselige og pustende alternativer for lagdeling i kaldere forhold. Laget av materialer av høy kvalitet, gir disse fleeceplaggene både varme og stil, og gjør dem til en viktig del av vintergarderoben din. For de som søker presisjon og kontroll i skieoplevelsen, er Armada alpintski en drøm som går i oppfyllelse. Designet for å håndtere ulike typer terreng, gir disse skiene enestående prestasjon og smidighet. Som et supplement til skiofferet deres, er Armada skibindinger utviklet for pålitelighet og kraftoverføring. De gir den perfekte forbindelsen mellom støvlene dine og skiene, og forbedrer den generelle prestasjonen og kontrollen din på fjellet."