up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Alpinestars Bionic Iphone 4 Case

plus
Alpinestars

Alpinestars Bionic Iphone 4 Case

Produktbeskrivelse Alpinestars Bionic Iphone 4 Case

Stødabsorberende hård taske med en høj silikone kerne til iPhone 4 og iPhone 4S. Med et højkvalitets polykarbonat plastik ydre, integreret i en stødabsorberende silikone kerne, Bionic giver robust beskyttelse uden at gå style.The Bionic hård skal udvendige højdepunkter en hævet Alpinestars logo, stående som et bevis på robust beskyttelse og overlegen ydelse.

Alpinestars Bionic Iphone 4 Case findes i forskelligere varianter, med forskellige muligheder. Find det du lige står og mangler nu, bestil det og modtag det i løbet af få dage. Udover det du finder i online elektronik og computere butikken, Alpinestars Bionic Iphone 4 Case lignende produkter. Vores udvalg i Cases og mobiltasker produkter er kun det bedste, lige meget hvor hård din træning eller sport er.

Funktioner Alpinestars Bionic Iphone 4 Case

Farve
Hvid
Kompatibilitet
Iphone
Type af dækning
Resistente
Silikonehylster

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up