up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

E-vitta Tempered Glass For Samsung GT S2 9.7

E-vitta Tempered Glass For Samsung GT S2 9.7

plus
E-vitta

E-vitta Tempered Glass For Samsung GT S2 9.7

Produktbeskrivelse E-vitta Tempered Glass For Samsung GT S2 9.7

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 "Tørret Glas Beskyttelses Film

Beskyt skærmen på din tablet og opbevar den som den første dag, så du undgår pauser, støt og ridser med den hærde glasskærmbeskytter.

Specielt designet til Samsung Galaxy Tab S2 9.7 "

Ultra tyndt glas, kun 0,33 mm tykt

Hårdhedsfaktor 9H

Ryd vision og levende farver

Afrundede kanter


E-vitta Tempered Glass For Samsung GT S2 9.7 vil fuldende dit elektronik og computere udstyr. I vores online butik techinn, får du flest fordele. Så bestil nu, hos techinn og modtag dine varer inden for få dage, direkte hjemme hos dig. Find selv mere i online elektronik og computere butik, Du kan blandt andet finde elektronik og computere udstyr, som passer til E-vitta Tempered Glass For Samsung GT S2 9.7.

Funktioner E-vitta Tempered Glass For Samsung GT S2 9.7

Farve
Transparent
Kompatibilitet
Samsung

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

Relaterede produkter

clouse menu Luk
up up