up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Elektricitet elektronik og computere

Elektricitet

Find et bredt udvalg af Elektricitet-produkter til elektronik og computere. Oplev de bedste tilbud hos techinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Elektricitet

Mærker for Elektricitet

Hvordan sparer man energi?

Der er et par nyttige tips til, hvordan du sparer energi. Tag et kig nedenfor:

Belysning

Som vi ved, bruger traditionelle pærer en for stor mængde elektricitet. For at spare energi bør disse pærer og belysning udskiftes med deres energieffektive alternativer. For eksempel kan du installere kompakt fluorescerende belysning CFL´er, halogenglødepærer og lysdiodepærer LED´er i dit hjem eller på kontorer, der bruger alt fra 25 80 procent mindre elektricitet end traditionelle pærer. Selvom energieffektive pærer er en dyrere mulighed, gør deres effektive energiforbrug og længere levetid dem værd at købe i det lange løb.

bunkerne

Genopladelige batterier er en fantastisk måde at spare energi på. Ligesom andre energieffektive alternativer har genopladelige batterier også en forhåndspris. Men de langsigtede fordele er investeringen værd. Det er vigtigt at bemærke, at ét sæt genopladelige batterier kan erstatte hundredvis af engangsbatterier engangsbatterier. Derudover fungerer genopladelige batterier fremragende og bruger også mindre strøm at oplade end engangsbatterier. I dag opgraderes batterierne , så de kan oplades ved hjælp af en USB port. Derfor behøver du ikke en separat batteriopladningsstation.

De smarte stik

Smart stik ligner almindeligt brugte stik, der sættes direkte i stikkontakten på din væg. Smartstik har også de samme udtagsåbninger, som giver dig mulighed for at tilslutte apparater eller enheder til smartstikket. De er designet med det primære formål at reducere energiforbruget. En af de mest almindelige kilder til energispild kommer fra, når enheder er tilsluttet, selv når de er fuldt opladet, eller lader lyset være tændt, når der ikke sidder nogen i rummet, osv. Smart stik giver dig mulighed for at tjekke og slukke lyset med fuldstændig ro i sindet. Dette hjælper dig med at spare omkostninger på dine elregninger.

Strømstrips og forlængerledninger

Traditionelle stikdåser er en overkommelig måde, som længe har været i brug til at tilslutte en række stikkontakter i dit hjem. Men du lader ofte din elektronik være tilsluttet hele tiden, selv når du ikke bruger den. Enhederne bliver ved med at trække strøm, som er kendt som vampyrbelastninger. Smarte strømskinner og forlængerledninger er designet til at reducere dit strømforbrug ved at stoppe strømforsyningen til produkter, der går i standbytilstand. Derfor afbryder den til sidst strømmen og sparer energi.

Solpanel

Solenergi genereres fra solen, som derefter omdannes til solenergi og giver elektricitet til dit hjem. Solpaneler reducerer dine energiregninger og sparer energi, som ellers ville være blevet brugt fra nettet. Selvom installationen af solpaneler kan være dyr, er afkastet værd at nyde godt af i det lange løb. Xiaomi , Philips , Bosch , Panasonic , Tp link , D link , Belkin , og Orbegozo er de førende mærker, der tilbyder energieffektive apparater og enheder.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk