up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Epsealon Li-Ion 18650 2400mAh

plus
Epsealon

Epsealon Li-Ion 18650 2400mAh

Produktbeskrivelse Epsealon Li-Ion 18650 2400mAh

Miniature sort anodiseret aluminiumslampe af militær klasse, LED 570 lumen, tredobbelt O-ringforseglinger. Dybde max 200m, leveres med støtte til maskestropp, justerbar til 360 grader, arbejder med lithiumbatteri 14500 eller tørbatteri AA. Leveres med oplader og lithiumbatteri. Samlet længde: 9,7cm; Diameter: 2,6cm; Vægt: 65g

Alle elektronik og computere produkter og Batterier er fremstillet i det bedste materiale og der er kælet for detaljerne. Hos techinn kan du finde en masse Elektricitet fra Epsealon. Prisen på Epsealon Li-Ion 18650 2400mAh er 13.99 $, med prisgaranti, sikker betaling og hurtig levering!

Funktioner Epsealon Li-Ion 18650 2400mAh

Farve
Blå
Celler
Genopladelig

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Perfekt

-

Perfekt til min lampe

Batteri lithium 18650

-

Perfekt til min lommelygte.

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

Relaterede produkter

clouse menu Luk
up up