up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Fenix ARE-X1

Fenix ARE-X1

Fenix ARE-X1

Fenix ARE-X1

plus
Fenix

Fenix ARE-X1

Produktbeskrivelse Fenix ARE-X1

Fenix er X1 som en enkeltkanal smart oplader dedikeret til 18650 og 26650 batteri, funktioner micro USB batteri opladning, USB batteri afladning og LED opladning / udladning indikator, batteristrøm detektion informerer dig om strømstatus let. Beskyttelseskredsløbet er bygget i anoden med en stålhue ved nitning. Så ARB L18 2600 kan være fuldt dækket med stålskal og eliminere potentiel risiko for kortslutning forårsaget af kollision og slag.

Specifikationer:

Indgang: DC 5V, Maksimum 1.5A Udgang: DC 4.2V, 1A

Størrelse: 104mm x 32mm x 32mm (længde x bredde x højde)

Vægt: 42g (ekskl. Batteri)

Driftstemperatur: 20 ℃ 50 ℃ (fuld belastning i normal arbejdstilstand)

Luftfugtighed ved drift: 5% (0 ℃) 90% (40 ℃) 72 timer (fuld belastning i normal arbejdstilstand)

Opbevaring: Temperatur 20 ℃ 85 ℃

Undgå kortslutning

Flere beskyttelse

500 opladningscyklusser


Er du interesseret i Fenix ARE-X1? Så skynd dig ind til techinn, her får du den bedste pris og altid via en sikker betalingsportal. Her kan du finde information omkring Fenix ARE-X1. Fenix er det bedste indenfor elektronik og computere. Eksklusive Elektricitet, der passer perfekt til dig og dine behov.

Funktioner Fenix ARE-X1

Farve
Sort
Celler
Genopladelig
Opladere

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up