up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Kingston RAM-hukommelse 1x8GB DDR3L PC1600Mhz

Kingston RAM-hukommelse 1x8GB DDR3L PC1600Mhz

plus
Kingston

Kingston RAM-hukommelse 1x8GB DDR3L PC1600Mhz

Produktbeskrivelse Kingston RAM-hukommelse 1x8GB DDR3L PC1600Mhz

KINGSTON Technology er verdens største uafhængige MEMORY-producent og har et fremragende ry for produktkvalitet og konkurrencedygtige priser.

Dens ValueRAM MEMORY er en industristandard og hjælper dig med at maksimere dit systems ydeevne og produktivitet.

Derudover fremstilles KINGSTON Technology ValueRAM MEMORY MODULE'er med klasse A-komponenter.Find masser af elektronik og computere varer fra Kingston, altid på lager og til den bedste pris. Hos techinn, din online elektronik og computere butik, tilbyder dig at købe de bedste produkter fra Kingston RAM-hukommelse 1x8GB DDR3L PC1600Mhz, alt kan gøres hjemmefra og bliver sendt inden for et til to døgn.

Funktioner Kingston RAM-hukommelse 1x8GB DDR3L PC1600Mhz

Farve
Grøn
Hastighed
1600
RAM
8 GB
memory typer
DDR3
Hukommelse Format
SoDimm
antal moduler
1

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up