up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top
Hjem

Komponenter

Tower boxes - Farve: Sort

()
load

Hvad er en Tower Box til en computer?

En computertårnboks eller etui er en hårdmetalboks, der bruges til at opbevare de fleste computerkomponenter. Komponenterne, der er indesluttet i tårnet eller kabinettet, er CPU, bundkortet, det optiske drev, disken og meget mere. Disse er kabinettet til din computer, men de har ingen indflydelse på computerens faktiske ydeevne, i stedet holder de komponenterne sikre og hjælper med luftstrømmen i systemet og gør dem kølige.
Computertårnet kommer normalt med en strømforsyning, der er indbygget, så alle de komponenter, der er gemt deri, kan fungere perfekt. De er for det meste tilgængelige i forskellige størrelser, former og farver og med en række forskellige funktioner. Afhængigt af deres udførelsestype kan den enten være lodret eller vandret.
Det er værd at nævne, at med enkle ord er hovedformålet med et computerhus eller et computertårn at holde dine computerkomponenter på et enkelt punkt og at beskytte computerens interne komponent mod ydre påvirkning.

Betydningen af køling og luftstrøm i computertårne:

Den største fordel ved et computertårn eller etui er normalt deres stil, men deres afkølingsproces er lige så vigtig som deres udseende. At forhindre din computer i at blive overophedet og holde sig kølig er en vigtig ting at overveje. Computertårne hjælper med at holde systemet køligt og køre længere, hvilket i sidste ende vil øge deres holdbarhed. Computertårnet eller kabinettet tilbyder også afkølingsprocessen ved den luftstrøm, de giver.
De fleste af de mest berømte mærker, der leverer de bedste computertårne, er tilgængelige for din venlige overvejelse: Asus , MSI , Gigabyte , Startech , Be Quiet .

clouse menu Luk