up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Logitech Tastatur K120

Logitech Tastatur K120

Logitech Tastatur K120

Logitech Tastatur K120

Logitech Tastatur K120

Logitech Tastatur K120

plus
Logitech

Logitech Tastatur K120

Produktbeskrivelse Logitech Tastatur K120

Logitech K120 Keyboard Usb Qwerty:

Feel Good Typing:
Dine hænder vil nyde den lave profil, hvisken stille taster og standardlayout med F-nøgler i fuld størrelse og numerisk tastatur.

Robust udseende:
Det slanke tastatur er ikke bare elegant - det er hårdt med et modstandsdygtigt design, robuste vippeben og holdbare taster.

Let gør det:
Du slutter det simpelthen til en USB-port på dit skrivebord, en bærbar computer eller en Netbook-computer og begynder at bruge det med det samme.

Behagelig, stille skrivning:
Du vil nyde en behagelig og rolig skriveoplevelse takket være de lave profiltaster, der knap giver lyd og standardlayout med F-taster i fuld størrelse og numerisk tastatur.

Spildbestandigt design:
Væske løber ud af tastaturet, så du behøver ikke bekymre dig om at ødelægge din investering med utilsigtet spild.

Tynd profil:
Tastaturet har en tynd profil, der tilføjer et glat udseende til dit skrivebord, mens du holder dine hænder i en mere behagelig, neutral position.

Holdbare taster:
Tasterne kan vare op til 10 millioner tastetryk, så du kan fortsætte med at skrive længe, efter at mange tastaturer har kaldt det afsluttet.

Robuste, justerbare vippeben:
Du kan udvide de robuste sammenfoldelige ben for at øge tastaturets skråstilling med 8 grader for at imødekomme dine personlige ergonomiske behov.

Plug and Play USB-forbindelse:
Opsætningen er enkel - du skal bare slutte den til en USB-port på dit skrivebord, en bærbar computer eller en Netbook-computer og begynde at bruge den lige ud af kassen.

Buet mellemrum:
Det holder dine hænder i en mere naturlig position, så du kan indtaste større komfort.Logitech Tastatur K120 vil fuldende dit elektronik og computere udstyr. I vores online butik techinn, får du flest fordele. Så bestil nu, hos techinn og modtag dine varer inden for få dage, direkte hjemme hos dig. Find selv mere i online elektronik og computere butik, Du kan blandt andet finde elektronik og computere udstyr, som passer til Logitech Tastatur K120.

Funktioner Logitech Tastatur K120

Farve
Sort
Produkttype
Tastaturer
Funktioner
Med Kabel
Keyboard sprog
Spansk

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Enkel og kvalitet

-

Det er et kvalitetstastatur, enkelt, men behageligt og pålideligt.

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up