up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Mobilis Utility Handle 9-10.1´´

plus
Mobilis

Mobilis Utility Handle 9-10.1´´

Produktbeskrivelse Mobilis Utility Handle 9-10.1´´

Oplev det MOBILIS® designede universalværktøjshåndtag. Takket være dette værktøjshåndtag kan du nemt bære og bruge din tablet. Det er silikone klipsystem betyder, at det kan tilpasses til alle typer tabletter. Det er også udstyret med en aftagelig skulderrem, hvilket betyder, at du kan bære din computerenhed i total sikkerhed, hvilket også betyder, at du aldrig kan tabe den. Perfekt til dem, der arbejder på at stå op, betyder hjælpeværktøjet, at du nemt kan skrive uanset om du står eller sidder. Dette værktøjshåndtag kan bruges til at rumme enhver tablet mellem 7 og 10,1 ”. Derudover inkluderer dette håndtag to understøtninger til at huse din stylus.

Funktioner:

Bær og skriv komplet sikkerhed

Kompatibel med alle tabletmærker og modeller

2 stylusholdere og skulderrem inkluderet

Du kan holde tak i din tablet, mens du skriver og bære den i fuld sikkerhed ved hjælp af skulderremmen

Kompatibel med alle tabletmærker og modeller

Universal silikonemonteringsenhed

2 integrerede stylusholdere 4 ringe til fastgørelse af en skulderrem til at bære din enhed eller til at skrive mens du står

Justerbar og aftagelig skulderrem medfølger

Specifikationer:

Vægt på det emballerede produkt (kg): 0,092

Størrelse: 9 10,1´´


Hvis du vil købe de bedste Tablets-ereaders fra Mobilis, har du fundet det bedste sted, techinn. Hos techinn, har vi kun de bedste mærker, som Mobilis, så du kun får de bedste elektronik og computere, til de bedste priser. Kig selv efter i elektronik og computere og Utility Handle 9-10.1´´. Bestil nu og modtag dine Mobilis Utility Handle 9-10.1´´, inden for et par dage.

Funktioner Mobilis Utility Handle 9-10.1´´

Farve
Sort
Produkttype
Supports

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up