up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Muvit IPX8 Trendy

Muvit IPX8 Trendy

Muvit IPX8 Trendy

Muvit IPX8 Trendy

Muvit IPX8 Trendy

Muvit IPX8 Trendy

Muvit IPX8 Trendy

Muvit IPX8 Trendy

plus
Muvit

Muvit IPX8 Trendy

Produktbeskrivelse Muvit IPX8 Trendy

Generel beskrivelse


Hvis du vil gå til stranden eller poolen, og du har brug for den maksimale beskyttelse for dine enheder, er dette vandtætte vandtæt taske fra det innovative Muvit mærke det, du leder efter. Din enhed, op til 5,5 tommer, beskyttes sikkert mod væsker takket være IPx8-beskyttelsen. Det har også et gennemsigtigt vindue, så du ikke går glip af nogen underretninger på din enhed.


Det har også en indvendig lomme, så du kan gemme hvad du har brug for.

Egenskaber


Til enheder op til 6 tommer


Skede IPx8.


Med gennemsigtigt vindue.


Inkluderer rem
 


Er du interesseret i Muvit IPX8 Trendy? Så skynd dig ind til techinn, her får du den bedste pris og altid via en sikker betalingsportal. Her kan du finde information omkring Muvit IPX8 Trendy. Muvit er det bedste indenfor elektronik og computere. Eksklusive Telefoni, der passer perfekt til dig og dine behov.

Funktioner Muvit IPX8 Trendy

Farve
Blå
Kompatibilitet
Universel
Type af dækning
Vandtæt etui

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up