up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

HP Blekkpatron 21XL

plus
HP

HP Blekkpatron 21XL

Produktbeskrivelse HP Blekkpatron 21XL

HP 21XL, originale, svarte originale blekkpatroner er designet for å skrive ut i større volum med færre kassettbytter. Skriv ut mer rik, svart kvalitet med laserkvalitet og spar penger.
FUNKSJONER:
Få HPs pålitelighet på alle dine daglige dokumenter til en konkurransedyktig pris med omproduserte, etterfylte og butikkers egne merkevarealternativer. Med pålitelige HP-blekkpatroner vil du ikke kaste bort tid på å håndtere utette kassetter eller trykke sider på nytt.
Rike svarte blekk gir skarp tekst i laserkvalitet. Stol på originale HP-kassetter for å levere jevnlig vakker ytelse. Arkiver dokumenter som opprettholder svart tekst i flere tiår uten å falme ved å bruke originale HP-blekk
Spar tid med brukervennlige utskriftsrekvisita.


Hvis du er ute etter HP Blekkpatron 21XL er du heldig. I vår elektronikk og datamaskiner butikk har du den beste prisen tilgjengelig og med selvtilliten til at butikken gir deg lyst techinn. Ikke vent lenger og legg bestillingen på dine Forbruks produkter. techinn tilbyr et eksklusivt utvalg av Blekkpatroner for ulike typer aktiviteter. Vår Blekkpatroner er designet for å passe dine behov og gi deg full kontroll, uansett vær.

Spesifikasjoner HP Blekkpatron 21XL

Farge
Svart
Produkttype
Blekkpatroner
Kompatibilitet
HP

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: Din mening er viktig for oss, kommentaren din vil bli vurdert av vårt team av eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up