up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

WD Hardisk 2TB 3.5´´ Sata3 64MB

plus
WD

WD Hardisk 2TB 3.5´´ Sata3 64MB

Produktbeskrivelse WD Hardisk 2TB 3.5´´ Sata3 64MB

Western Digital Black. HDD-størrelse: 3.5´´, HDD-kapasitet: 2000 GB, HDD-hastighet: 7200 RPM


Egenskaper:

For å laste inn spill eller store filer: Wd Black Drive har en dual core-prosessor som gir to ganger prosesseringsevnen som en standard single core-prosessor for å maksimere ytelsen på stasjonen.
Høyhastighets dataoverføring: Med 128 MB hurtigbuffer på 5 TB og 6 TB modeller, forbedrer Wd's Dynamic Cache Technology ytelsen i sanntid for å fordele og optimalisere cache mellom lese og skrive.
Økt pålitelighet: Hjelper med å redusere systeminduserte vibrasjoner fra andre komponenter, og optimaliserer ytelse og pålitelighet.

I tillegg WD i Hardisk 2TB 3.5´´ Sata3 64MB kategorien Komponenter fra din nett elektronikk og datamaskiner butikk kan du finne andre produkter relatert med Harddisk hdd. Hvis du er interessert i å kjøpe andre produkter fra merket WD hos techinn vil du finne et stort variasjon av elektronikk og datamaskiner produkter som også kan interessere deg. WD er fokusert på innovasjon og forbedre elektronikk og datamaskiner opplevelse for både nybegynnere og viderekomne nivåer og samtidig opprettholde lave priser.

Spesifikasjoner WD Hardisk 2TB 3.5´´ Sata3 64MB

Farge
Svart
Sølv
Produkttype
Datalagring
Oppbevaring
2 TB
Tommer
3.5
Internkoblinger
SATA
RPM
5400

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: Din mening er viktig for oss, kommentaren din vil bli vurdert av vårt team av eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up