up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Hannah Let Måtte Leisure 3.8

plus
Hannah

Hannah Let Måtte Leisure 3.8

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Hannah Let Måtte Leisure 3.8

Sovemåtte Fritid, vi klassificerer i Lite-kategorien, og som er karakteriseret ved et optimalt forhold mellem varmeisolering, vægt og foldbarhed. Det ideelle forhold mellem disse egenskaber sikres ved hjælp af en struktur med et lodret hulrumsdesign, der er jævnt fordelt i PU-skummet. Modellen anbefales til brug i tre sæsoner. Sovemåttens højde er 3,8 cm. Den leveres inklusive et reparationssæt og asack til emballering af sovemåtten.


Specifikationer:

Ydre materiale 30D fleksibel polyester, materiale inferiore 75D polyester
Vægt: 830 g


Teknologi:

Konstruktion lodret hulHannah Let Måtte Leisure 3.8 findes i mange størrelser og endnu flere farver. Hvis du er på udkig efter en Hannah Let Måtte Leisure 3.8 fra vores store online udendørs lager trekkinn, tvivl ikke mere, du kan bestille det her og modtage det indenfor få dage. Hos trekkinn er der pris garanti på alt udendørs udstyr fra Hannah.

Funktioner Hannah Let Måtte Leisure 3.8

Farve
Sort

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up