up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Hannah Lett Matte Leisure 3.8

plus
Hannah

Hannah Lett Matte Leisure 3.8

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Hannah Lett Matte Leisure 3.8

Sovematte Fritid vi klassifiserer i Lite-kategorien og som er preget av et optimalt forhold mellom varmeisolasjon, vekt og foldbarhet. Det ideelle forholdet mellom disse egenskapene er sikret av en struktur med en vertikal hulromsdesign som er jevnt fordelt i PU-skummet. Modellen anbefales for tre sesongbruk. Høyde på liggeunderlaget er 3,8 cm. Den leveres inkludert et reparasjonssett og pose for å pakke sovematten i.


Spesifikasjoner:

Ytre materiale 30D fleksibel polyester, materiale inferiore 75D polyester
Vekt: 830 g


Teknologi:

Konstruksjon vertikal hulKjenner du alle funksjonene til Hannah Lett Matte Leisure 3.8? Hos trekkinn velger vi utendørs artikler som er tilpasset for ulike aktiviteter og idretter. Hvis du er ute etter andre Soveposer artikler i stedet, ta en titt på den fullstendige Madrasser kolleksjonen. Alle merkene vi selger som Hannah er alle knyttet til sport eller aktivitetene de representerer. Alle våre lidenskaplige merker er testet internt av vårt team av utendørs ekspertene!

Spesifikasjoner Hannah Lett Matte Leisure 3.8

Farge
Svart

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up