up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Hannah Vaalea Matto Leisure 3.8

plus
Hannah

Hannah Vaalea Matto Leisure 3.8

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Hannah Vaalea Matto Leisure 3.8

Nukkumismatka Vapaa-aika luokitellaan Lite-luokkaan ja jolle on tunnusomaista lämmöneristyksen, painon ja taittuvuuden optimaalinen suhde. Näiden ominaisuuksien ihanteellinen suhde varmistetaan tähtikonstruktion avulla, jossa on pystysuorat ontelot, jotka sijaitsevat tasaisesti PU-vaahtomuovissa. Mallia suositellaan käytettäväksi kolmeen vuodenaikaan. Nukkumismaton korkeus on 3,8 cm. Se toimitetaan mukana korjaussarja ja asack nukkumismaton pakkaamiseen.


Tekniset tiedot:

Päällysmateriaali 30D joustava polyesteri, materiale inferiore 75D polyesteri
Paino: 830 g


Teknologia:

Rakenne pystysuoraSuunnitteletko Hannah Vaalea Matto Leisure 3.8:n ostamista? Ei mikään ihme, sillä se on yksi trekkinn:n, ulkoilukaupan suosituimmista tuotteista. Tuotteen alennettu hinta on vain 85.99 $, ainoastaan rajoitetun ajan! trekkinn:ssa voit hyötyä uskomattomista eduista ja löytää korkealaatuisia Hannah-tuotteita parhailla hinnoilla. Kaikilla ulkoilu tuotteillamme on valmistajan takaama laatutakuu.

Ominaisuudet Hannah Vaalea Matto Leisure 3.8

Väri
Musta

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up