up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Herrskor friluftsliv

Herrskor friluftsliv

Hitta ett brett utbud av Herrskor-produkter för friluftsliv. Upptäck de bästa erbjudandena på trekkinn. Snabb leverans och säker betalning.

Letar du efter löparskor?

Vi hjälper dig att hitta rätt skor

Starta

Letar du efter löparskor?

Utvalda produkter i Herrskor

Märken i Herrskor

Hur man väljer bergskor för män

Herr vandringskängor

Lågmodeller med flexibla mellansulor är idealiska för vandring. Dessa vandringskängor ger komfort och lätthet när du går i ojämn terräng. Vandringsskorna är ultralätta och bekväma att bära. För flerdagars vandringsturer bör du också välja högskurna stövlar med styvare mellansulor som ger utmärkt fotledsstöd. De är slitstarka, lättare och funktionella även för fjällvandring. Salomon, Arcteryx, Salewa, Columbia och Haglöfs erbjuder de bästa vandringskängorna.

Klätterskor

Bergsklättring kräver högkvalitativa skor som interagerar mellan dig och klipporna. När du väljer en klättersko för män måste du överväga några faktorer, till exempel vilken typ av klättring du är tänkt att göra. Vad skulle du välja för en neutral, måttlig eller aggressiv klättersko? Vilka egenskaper gillar du att ha i skor som foder, remmar, snören? Hur får man rätt passform? Enkelt uttryckt ska en sko sitta perfekt, ge komfort, bättre grepp och hög prestanda. Du kan köpa klätterskor hos La Sportiva, Black Diamond, Millet och Scarpa.

Flip flops

Om du är trött på att bära löparskor och vandringskängor, här är ett bra alternativ till att gå i sandaler. Varför är det bra att gå i sandaler på sommaren? Jo, för att lindra strumpor och skoslitage, blåsor, fukt och friktion hela dagen, är promenadsandaler speciellt designade för att låta dina fötter andas och hålla sig torra. Några av de välkända märkena som erbjuder en bred kollektion av sandaler är Salomon, Columbia, Adidas, La Sportiva och Merrell.

Herr bergsskor

Vandringsskor för män är designade för att hålla längre än alla löparskor. På grund av sin struktur och extra skyddsegenskaper är promenadskor något tyngre än löparskor. De är styvare, högpresterande och hållbara. Om du vill vandra på vintern, överväg att köpa vattentäta vandringsskor som fungerar bäst under regniga och snöiga årstider. Få det bästa utbudet av promenadskor från Salomon, Salewa, Arcteryx, Columbia och Haglöfs.

Du kan också ta med dig utomhusskor när du ger dig ut på en vandrings eller vandringstur. Dessa tofflor är slitstarka; De ger maximalt skydd och en stödjande innersula, och en greppvänlig sula som gör dem idealiska för vandring på steniga stigar och terrängstigar. Montane och Nordisk är välkända varumärken som designar och tillverkar högkvalitativa skor för utomhusäventyr.

Tillbehör för utomhusskor för män

Vandringsskor av god kvalitet ska ge stöd, stabilitet, lätthet, dämpning, funktionalitet, andningsförmåga, hållbarhet, styvhet och komfort. Framför allt måste de sitta tätt för att ge dig en smärtfri utomhusupplevelse. Salomon, Columbia, Haglöfs, La Sportiva och Aku erbjuder de bästa utomhusskorna och accessoarerna som sulor, snören, skydd, benvärmare och krämer.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga