Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Utstyr til fotturer

Utstyr til fotturer utendørs

Finn et bredt utvalg av Utstyr til fotturer-produkter for utendørs. Oppdag de beste tilbudene hos trekkinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Utstyr til fotturer

Merkevarer av Utstyr til fotturer

Hva skal jeg ha på fotturer?

Stegjern

Isklatrere bruker stegjern for effektivitet og sikkerhet. De er festet til fottøyet og gir mobilitet på snø under isklatring. Stegjern brukes også i forhold som kryssing av isbreer, stigende snøbakker, vandring gjennom iskledde steiner og snøfelt. Petzl , Salewa , Black Diamond , Trespass , og Grivel produserer de mest holdbare og sterke stegjernene.

Gaiter

Fottur er typisk lett og pustende og beskytter mot grus, støv, stein og snø. Noen av gamasjerne er designet for å være vanntette som du kan bruke i regnfulle og våte forhold. Salomon, Salewa, Trangoworld , Black Diamond og Vaude tilbyr gamasje som er ideell for korte dagsturer eller isklatring.

Piolets

Av alle verktøyene en isklatrer bærer, er piolets det mest ikoniske klatreutstyret. De fleste isøkser brukes til å utføre handlinger i snødekte områder der glidende fall er mulig. Sammenlignet med den klassiske akser, is klatring Piolets er generelt kortere med en bøyd aksel. Du kan kjøpe piolets av høy kvalitet fra Salewa, Petzl, Black Diamond, Brivel og Singing Rock .

Truger

Snowshoe hjelper deg å reise over isdekte terreng uten å slite. Snesko er spesielt designet for å gi bedre grep ved å flyte og fordele vekten jevnt. Det er forskjellige typer truger i henhold til terreng som rullende terreng truger, fjellterreng truger, flatt terreng og løpende truger. Få de beste truger fra Ferrino , Tsl Outdoor og Inook .

Orientering

Kartorientering er definert som forholdet mellom retningene du ser på kartet og de aktuelle korresponderende kompassretningene. Retningslinjene til et kart blir sett på som dets orientering. Når deklinasjonen er satt riktig, blir kartorientering enklere og lettere å forstå. Du bør ha en grunnleggende kunnskap om kartlesing før du går på tur eller på trekking.

Lavinsikkerhet

Avalanche Safety utstyr er et sofistikert stykke klatreutstyr som isklatrere må bruke for å holde kontakten med følgesvennene. I dag er det tilgjengelige digitale skredfyr som er enklere og raskere å bruke. Salewa, Black Diamond, Ferrino, Trespass og Climbing Technology gir det beste utstyret for skredsikkerhet.

Mer om fotturer

Kjæledyr

For å legge til mer moro og glede på turen utendørs, kan du ta med kjæledyr. Vandring og fotturer med kjæledyrene dine krever imidlertid at du vurderer noen viktige ting som å bære mat og vann, hundepakke, førstehjelpsutstyr, sovetelt for kjæledyret, støvletter for å beskytte føttene i tøffe og harde terreng og klær.

Kartografi

For å estimere reisetider, steder, ruter, finne vann og god campingplass bruker turgåere kartografiske kart. Disse kartene er spesialdesignet for å skildre den tredimensjonale formen på kloden daler, fjell, sletter osv.. Ryggsekkturister og turgåere må bruke kartografikartene da de gir detaljert informasjon om de geografiske egenskapene til regionen du er på vei mot.

Poler

Turstenger er uunnværlige deler av turutstyr som forbedrer stabiliteten din og reduserer kraften på knærne mens du går på ujevne underlag, steiner og fjellterrenger. Turstenger er tilgjengelige i forskjellige former og kan justeres for å justere lengden etter ditt behov. For ytterligere å absorbere støt inkluderer turstenger også interne fjærer.

Reservedeler

Du må også beholde reservedeler før du går mot destinasjonen. Turreservedeler inkluderer et verktøysett for innstilling av teltet, campingutstyr, tilfluktsrom, multiverktøyssett, kniv, saks, leirbelysning, tau og mer. Salewa, Regatta, Suunto, Trespass, Petzl er de mest kjente produsenter som tilbyr gode turmuligheter tilbehør og utstyr.