up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Primus Huoltosarja

plus
Primus

Primus Huoltosarja

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Primus Huoltosarja

OmniFuel MultiFuel EX -huoltosarja.

Tekniset tiedot:

Paino (g): 58


Pidätkö Primus Huoltosarja tuotteesta? Käy ulkoilu verkkokaupassamme ja tutustu laajaan valikoimaamme Leirintä ja telttailutuotteita ja -tarvikkeita, jotka auttavat sinua toteuttamaan vapaa-ajan suunnitelmasi ja nauttimaan urheilusta. Takaamme, että kaikki ulkoilutuotteemme ovat alkuperäisiä ja täydellisessä kunnossa. Älä odota enää kauempaa! Leirintä ja telttailu valikoimamme tuotteita on saatavilla monissa eri väreissä ja malleissa.

Ominaisuudet Primus Huoltosarja

Väri
Monivärinen

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Primus Huoltosarja

Huoltosarja

-

Pidin siitä. hyvä kunto erittäin hyvä

Primus Huoltosarja

Olen erittäin tyytyväinen täsmälliseen toimitukseen.

-

Ylitti odotukset täsmällisestä toimituksesta. Käytän sitä jatkossakin ja suosittelen ympäristölleni. Kiitos.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up